ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Κάνεις παιδιά, γεμίζουν γάλα και ξεφουσκώνουν. Πραγματικά την πάτησα»

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Chrissy Teigen μίλησε για την απόφαση της να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα και αποκάλυψε στο ίνσταγκραμ το νέο, καλύτερο στήθος της.

«Κάνεις παιδιά, γεμίζουν γάλα και ξεφουσκώνουν. Πραγματικά την πάτησα»

Δήλωσε πως ήταν κάτι που ήθελε εδώ και πολύ καιρό να κάνει και τελικά το αποφάσισε. Η σύζυγος του διάσημου μουσικού John Legend, το μοντέλο και παρουσιάστρια Chrissy Teigen μίλησε σε ένα πρόσφατο insta story για την απόφαση της να βγάλει τα εμφυτεύματα από το στήθος και για το πόσο καλά αισθάνεται μετά από αυτή την αλλαγή.

Η Teigen που πλέον βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης σχολίασε στο ίνσταγκραμ ότι ενοχλείται όταν ο κόσμος την ρωτάει αν είναι καλά και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για τις πλαστικές επεμβάσεις και για την συγκεκριμένη απόφαση της.

«Ειλικρινά απολαμβάνω τον χρόνο με τα παιδιά μου», συνέχισε στο βίντεο, όπου εμφανίστηκε καλυμμένη μόνο με ένα σεντόνι. «Διασκεδάζουμε τόσο πολύ στο σπίτι, κάνουν πολλά πάρτι με τσάι, φτιάχνουμε κέικ και άλλα διάφορα. Είμαι καλά, αναρρώνω και νιώθω πραγματικά υπέροχα. Οπότε μην ανησυχείτε για μένα».Και τότε έριξε το σεντόνι, αποκαλύπτοντας το στήθος της, το οποίο ωστόσο έκρυψε επιμελώς με το χέρι της. «Και αυτό είναι το νέο μου στήθος! Γιούπι!», πρόσθεσε ενθουσιασμένη.

Στη συνέχεια η Τeigen εξήγησε ότι η απόφαση της να βγάλει τα εμφυτεύματα από το στήθος της ήρθε μετά από σκέψη καθώς είχε κουραστεί πάρα πολύ από αυτά. Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, προχώρησε σε επέμβαση, αφού υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό και κρίθηκε κατάλληλη για να προχωρήσει στην εγχείρηση.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Chrissy Teigen:

Λίγο καιρό νωρίτερα η Teigen είχε μιλήσει για την απόφαση της να βάλει εμφυτεύματα στο στήθος της, εξηγώντας ότι είχε να κάνει κυρίως για την δουλειά της στον χώρο του μόντελινγκ. «Ναι, έφτιαξα το στήθος μου όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Είχε να κάνει περισσότερο με τα μαγιό. Σκέφτηκα, αν έχω σκοπό να ποζάρω, ξαπλωμένη ανάσκελα, θέλω να είναι στητό. Αλλά μετά κάνεις παιδιά και γεμίζει γάλα, ξεφουσκώνει και τώρα την πάτησα», είχε πει σε συνέντευξη της.

«Πλέον θέλω να φύγουν. Αν μπορούσα να κάνω ένα πράγμα, θα ήταν ανόρθωση. Νομίζω πως πρέπει να αντικαθιστάς τα εμφυτεύματα κάθε δέκα χρόνια. Αλλά όταν κάνεις παιδιά σκέφτεσαι τους κινδύνους μιας επέμβασης, και λες, "Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να πεθάνω, σε μια επέμβαση στήθους», εξήγησε.

Κεντρική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.