ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κανείς δεν είχε δώσει σημασία. Το πρώτο σημάδι ότι ο Χάρι και η Μέγκαν σκόπευαν να παραιτηθούν

Ένα πρώιμο σημάδι το οποίοι όλοι είχαν αγνοήσει φανερώνει πως το ζευγάρι είχε από νωρίς σκοπό να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του.

Κανείς δεν είχε δώσει σημασία. Το πρώτο σημάδι ότι ο Χάρι και η Μέγκαν σκόπευαν να παραιτηθούν

Όταν γεννήθηκε ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, και η είδηση για το όνομα του έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται: θα δώσει η βασίλισσα στον νεογέννητο δισεγγονό της τον τίτλο του πρίγκιπα; Για την ιστορία να εξηγήσουμε πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που βρίσκονται χαμηλά στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο δεν παίρνουν απευθείας με τη γέννηση τους τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, εκτός αν η βασίλισσα πάρει διαφορετική απόφαση. Ο καιρός πέρασε και κανένα νέο σχετικά με τον επίσημο τίτλο του μικρού Άρτσι δε δόθηκε στη δημοσιότητα, ο χαριτωμένος μικρούλης έγινε παντού γνωστός ως απλά «ο Άρτσι, ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν» και τελικά αποδείχθηκε πως ο ίδιος Χάρι, με τη σύμφωνη γνώμη της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν εκείνος που δεν ήθελε με τίποτα να λάβει το παιδί του τον τίτλο του πρίγκιπα.

Όπως έγινε γνωστό, στον απόηχο των γεγονότων που σχετίζονται με την περίφημη παραίτηση του Sussexes από τα βασιλικά τους καθήκοντα, το ζευγάρι δεν δέχθηκε για τον γιο του ούτε τον τίτλο του Κόμη του Dumbarton, τον οποίο δικαιούταν νομικά καθώς είναι ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι, 6ου στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο. Αντίθετα, καταχώρησαν τον μικρό στα επίσημα έγγραφα του παλατιού και της χώρας ως Master Archie Mountbatten-Windsor, καθώς επιθυμούν διακαώς να μεγαλώσει και να αντιμετωπιστεί στη ζωή του ως ένας απλός πολίτης της Αγγλίας.

Τώρα οι βασιλικοί αναλυτές της Μεγάλης Βρετανίας κάνουν λόγο για το «πρώτο, σοβαρό σημάδι το οποίο όλοι είχαν αγνοήσει». Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Joe Little, δημοσιογράφος που ασχολείται με τα θέματα της μοναρχίας και επίσημος ανταποκριτής στο Μπάκιγχαμ, πλέον όλοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως το γεγονός ότι οι Χάρι και Μέγκαν αρνήθηκαν κάθε τίτλο ευγενείας για το παιδί τους φανερώνει ξεκάθαρα την δυσαρέσκεια τους απέναντι σε κάθετι βασιλικό, την επιθυμία τους για μία πιο ιδιωτική, ανεξάρτητη, απλή ζωή. Και κυρίως φανερώνει τα πραγματικά συναισθήματα του ίδιου του Χάρι απέναντι στο γεγονός ότι γεννήθηκε στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Αυτή η ζωή δεν του ταίριαζε και δεν ήθελε να ζήσει την ίδια πίεση και ο γιος του.

Δείτε ένα βίντεο σχετικό με το θέμα.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.

16 Ιαν 2026

Πέθανε η Μέλπω Ζαροκώστα - Η ζωή μιας γυναίκας που τόλμησε να δημιουργήσει

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια καλλιτεχνική διαδρομή που σημάδεψε γενιές.