ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας»

Η Μπαλατσινού σε νέα συνέντευξη για τη γνωριμία της με τον Κικίλια, την πρόταση γάμου, αλλά και την περιπέτεια του τοκετού, μέχρι να πάρουν το μωρό στο σπίτι.

«Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας»

Σε νέα συνέντευξή της στο Down Town η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια, τα συναισθήματα που της προκάλεσε και την πρόταση γάμου που της έκανε. Αναφέρθηκε, επίσης, στον Γολγοθά τους, από το δύσκολο χειρουργείο του τοκετού μέχρι την ημέρα που πήραν το μωρό στο σπίτι τους.

Για την πρώτη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας σχολίασε πως: «Μπορείς να πεις πως ήταν και καρμικό να βρεθούμε. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Και το πιο σημαντικό επικοινωνούμε με τα μάτια».

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Με τον Βασίλη έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια».

«Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια».

Η πρόταση γάμου λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, προέκυψε πολύ φυσικά: «Συνέβη πολύ γλυκά, στον καναπέ, έπειτα από πολύ Νetflix, πολύ τρυφερά μου είπε: “Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;”».

Μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής της ήταν, αναμφίβολα, ο τοκετός του παιδιού τους και η αγωνία μέχρι να το πάρουν στο σπίτι: «Είχα προαίσθημα ότι θα είναι ένας δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη ΜΕΘ νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:



Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.