ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ: H μόλυνση στο πρόσωπο και η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της

«Πιέστηκα πολύ. Έφυγα απογοητευμένη».

Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ: H μόλυνση στο πρόσωπο και η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία διαγράφει λαμπρή διεθνή καριέρα, ήρθε από τη Νέα Υόρκη για να βρει το Next Top Model της Ελλάδας. Με αφορμή τη συμμετοχή της ως κριτής στο reality μόδας του STAR, η μελαχρινή καλλονή παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στα πρώτα της βήματα, αλλά στη σπουδαία καριέρα που έκανε στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Πώς αποφάσισες να φύγεις για το εξωτερικό;

Στην Ελλάδα εξαρχής τα πράγματα πήγαν καλά. Η πρώτη πρόταση, λοιπόν, ήρθε από τη Γερμανία. Πήγα για τρεις μήνες. Μου έκλεισαν δουλειές για τρεις μήνες. Ήμουν χωρίς ρούχα, χωρίς τίποτα (γέλια). Επόμενος σταθμός ήταν το Μιλάνο, όπου κλείστηκαν πολύ καλές δουλειές. Εκεί έγινε η συνεργασία με τους Dolce & Gabbana και πολλά περιοδικά. Ήμουν στο καλύτερο γραφείο. Είχαν βέβαια μεγάλες απαιτήσεις....

Πιέστηκες;

Πολύ. Από το Μιλάνο έφυγα απογοητευμένη. Έπαθα μια μόλυνση στο πρόσωπο και το γραφείο δεν στήριξε την απόφασή μου να σταματήσω για λίγο τη δουλειά. Αν φύγεις τελειώνεις και για το γραφείο και για τον πελάτη. Είχα κουραστεί. Δούλευα δύο χρόνια χωρίς ρεπό. Δεν με άφηναν να φύγω. Μίλησα λοιπόν με την Έλενα και σε τρεις ώρες είχαν τακτοποιηθεί όλα. Ξεκίνησα τη θεραπεία μου και ευτυχώς δεν έμειναν σημάδια στο πρόσωπό μου.

Και πώς επανήλθες;

Eίχα μπει blacklist στο εξωτερικό. Όμως ήρθε πρόταση από το Παρίσι από το Ford Models. Πήγα λοιπόν εκεί και γνώρισα συμπτωματικά το διευθυντή του Ford Models στη Νέα Υόρκη. Έμεινα για μερικούς μήνες στο Παρίσι και στη συνέχεια είπα «ας δοκιμάσω στη Νέα Υόρκη». Οι πρώτοι τρεις μήνες έγιναν έξι χρόνια και έχω πια να σου πω ότι μου ταιριάζει πολύ η Νέα Υόρκη.

Πηγή: fthis.gr

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.