ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η σχέση τους είναι πολύ κακή»: Eιδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει τις φωτό Αλβέρτου και Σαρλίν

Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό συναντήθηκε ξανά μετά από μήνες, ωστόσο, η γλώσσα του σώματος τους δεν έδειχνε κανένα συναισθηματικό δέσιμο.

«Η σχέση τους είναι πολύ κακή»: Eιδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει τις φωτό Αλβέρτου και Σαρλίν

«Που είναι η πριγκίπισσα του Μονακό;» αναρωτιούνται τους τελευταίους μήνες οι μόνιμοι κάτοικοι του πριγκιπάτου που εδώ και καιρό δεν είχαν δει τη Σαρλίν, σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου, σε καμία απολύτως κοινωνική εκδήλωση. Με τις φήμες για πιθανό διαζύγιο του πριγκιπικού ζευγαριού να κάνουν τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης (και με τις μεταξύ τους σχέσεις να είναι έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενες), οι εκπρόσωποι του οίκου των Γκριμάλντι αισθάνθηκαν την ανάγκη να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση, στην οποία εξηγούσαν πως η Σαρλίν έχει αναγκαστεί να μείνει στη Νότια Αφρική λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ίδια η Σαρλίν σχολίασε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στον γάμο της και ότι ανυπομονεί να δει ξανά από κοντά τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάτι δεν ήταν εφικτό το προηγούμενο διάστημα αφού η πρώην Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος στα αυτιά.

Τελικά, και αφού η Σαρλίν δεν έδινε σημεία ζωής στο πριγκιπάτο, ο 63χρονος Αλβέρτος πήρε τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, Ζακ και Γκαμπριέλα, και ταξίδεψε μέχρι τη Νότια Αφρική με σκοπό να συναντήσει τη σύζυγό του και να παραμείνει στο πλευρό της για όσο καιρό εκείνη θα αναρρώνει από μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Για να δημοσιοποιήσουν το γεγονός της οικογενειακής τους επανασύνδεσης ο Αλβέρτος και η Σαρλίν φώναξαν επαγγελματία φωτογράφο για να τραβήξει μερικές λήψεις απόλυτης συζυγικής ευτυχίας από τη στιγμή που οι δυο τους έπεσαν και πάλι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφεραν να πείσουν τη δύσπιστη κοινή γνώμη, με τη Τζούντι Τζέιμς, ειδική στη γλώσσα του σώματος, να σχολιάζει στη γυναικεία έκδοση της εφημερίδας Daily Maily ότι οι συγκεκριμένες εικόνες δεν φανερώνουν «κανέναν συναισθηματικό δεσμό» ανάμεσα στο πριγκιπικό ζευγάρι.

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε τη Σαρλίν να αγκαλιάζει σφιχτά τον Αλβέρτο, ενώ σε μία άλλη στέκεται δίπλα και γέρνει πάνω στον ώμο του. Η Τζέιμς σχολιάζει: «Στην πρώτη πόζα, το ζευγάρι δε θα μπορούσε να είναι πιο κοντά, ακουμπώντας το στήθος και τα πρόσωπά τους, με το χέρι της Σαρλίν γύρω από τον λαιμό του Αλβέρτου σε μια αγκαλιά που δείχνει κτητική και θα μπορούσε σχεδόν να περιγραφεί ως μια υπερβολική χειρονομία. Τα μάτια τους είναι στραμμένα σε μια άλλη κάμερα, κάνοντας τη λήψη πολύ στημένη και όχι οτιδήποτε που θα μπορούσε να είναι οικείο».

Και συνεχίζει: «Η Σαρλίν δείχνει καταβεβλημένη και αυτή η πίεση του προσώπου της στο πρόσωπο του Αλβέρτου είναι μια πολύ ασυνήθιστη κίνηση με τα στόματά τους να είναι το ένα δίπλα στο άλλο αντί να φιλιούνται ή να έχουν τουλάχιστον οπτική επαφή. Δείχνει λίγο παρορμητικό και κυρίως κάτι που φαίνεται να το προκαλεί εκείνη και όχι αυτός».

Η Τζούντι Τζέιμς, ειδική στη γλώσσα του σώματος, να σχολιάζει στη γυναικεία έκδοση της εφημερίδας Daily Maily ότι οι συγκεκριμένες εικόνες δεν φανερώνουν «κανέναν συναισθηματικό δεσμό» ανάμεσα στο πριγκιπικό ζευγάρι.

«Ο Αλβέρτος δείχνει πιο άνετος από ό,τι στις ομαδικές λήψεις, με το ένα χέρι στη μέση του να υποδηλώνει αυξημένα επίπεδα αυτοπεποίθησης» είπε η Τζούντι.

«Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει πιο χαλαρή και φυσική, με τον Αλβέρτο να προβάλει το στήθος του δείχνοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με τις φωτογραφίες με τα παιδιά. Η Σαρλίν έβαλε πάλι το χέρι της στον ώμο του σε μια χειρονομία κατοχής».

Ωστόσο, σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος, η Σαρλίν δείχνει «λυπημένη», εξηγώντας: «Το χαμόγελο του πρίγκιπα Αλβέρτου είναι πιο πειστικό από το δικό της εδώ. Αντιθέτως, η έκφραση των ματιών της πριγκίπισσας Σαρλίν υποδηλώνει θλίψη και στις δύο φωτογραφίες και παρόλο που χαμογελάει, οι γωνίες του στόματος τραβιούνται ελαφρώς προς τα κάτω, υποδηλώνοντας ανάμεικτα συναισθήματα».


Η Τζούντι ισχυρίστηκε επίσης πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος φαινόταν «τεταμένος και αμήχανος» ενώ στεκόταν στο πίσω μέρος των οικογενειακών φωτογραφιών που δόθηκαν προχθές στη δημοσιότητα. Όπως είπε: «Λαμβάνοντας υπόψη τις φήμες για έναν πιθανό χωρισμό και τις ανησυχίες για την υγεία της Σαρλίν, θα περίμενε κανείς ότι όταν το ζευγάρι θα συναντιόταν για μια φωτογραφία «επανένωσης», θα υιοθετούσαν μια πιο PR στάση που θα υποδήλωνε ότι ο γάμος τους είναι σε καλό δρόμο.

«Αντ’ αυτού έχουμε αυτές τις φωτογραφίες της επανένωσης που δείχνουν περίεργες. Εδώ μιλάμε για την Σαρλίν που επανενώνεται με τα δύο της παιδιά, ενώ ο σύζυγός της δείχνει αμήχανος και μια περιφερειακή φιγούρα. Η σχέση τους μοιάζει να είναι πολύ κακή»,.


Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος συνέχισε την ανάλυση της ισχυριζόμενη πως δεν υπήρχε «καμία φυσική επαφή, εγγύτητα ή ακόμη και οπτική επαφή» μεταξύ του βασιλικού ζευγαριού όταν φωτογραφήθηκε με τα παιδιά του. «Δεν υπάρχουν ενδείξεις για άμεση σύνδεση μεταξύ Αλβέρτου και Σαρλίν», είπε η Τζούντι. «Ο τρόπος με τον οποίο έχουν φτιαχτεί αυτές οι πόζες για τις φωτογραφίες, δείχνουν να έχουν γίνει σύμφωνα με τους όρους της Σαρλίν, με τον άντρα της να στέκεται άβολα πίσω τους».


Και συνεχίζει: «Η γλώσσα του σώματος της Σαρλίν εδώ την παρουσιάζει ως ελεύθερο πνεύμα και φαίνεται να μην κάνει συμβιβασμούς ώστε να δείξει πιο οικεία απέναντι στο σύζυγό της. Δεν υπάρχει φυσική επαφή, εγγύτητα ή ακόμη και οπτική επαφή μεταξύ τους στις φωτογραφίες που έχουν επιλέξει για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».


«Στις φωτογραφίες που στέκεται πίσω από την οικογένειά του, ο πρίγκιπας Αλβέρτος δείχνει αμήχανος και σε ένταση» ισχυρίζεται η Τζούντι. «Το χαμόγελό του φαίνεται μάλλον καταναγκαστικό και το σώμα του δεν δείχνει σημάδια αυθορμητισμού. «Τεντώνεται για να ακουμπήσει το χέρι του σε ένα δέντρο ή να βάλει το χέρι του στον ώμο του γιου του, η αμηχανία του δείχνει ότι προσπαθεί να φανείς μέλος μιας ομάδας, αλλά αποτυγχάνει».

«Ο τρόπος με τον οποίο έχουν φτιαχτεί αυτές οι πόζες για τις φωτογραφίες, δείχνουν να έχουν γίνει σύμφωνα με τους όρους της Σαρλίν, με τον άντρα της να στέκεται άβολα πίσω τους».


Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος ισχυρίστηκε επίσης ότι τα δύο παιδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν «αντιγράφουν« την μητέρα τους με μια πιο «μη βασιλική» εμφάνιση. Η Σαρλίν φορά μπουφάν καμουφλάζ ενώ η Γκαμπριέλα ένα μοβ φόρεμα και ο Ζακ ένα αντίστοιχο παλτό με αυτό της μητέρας του.

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος λέει: «Η εμφάνιση της Σαρλίν είναι πολύ μη βασιλική εδώ και τα παιδιά της φαίνεται ότι το αντικατοπτρίζουν. Κάθεται στο έδαφος, κάτι που απέχει πολύ από την επίσημη κομψότητα της βασιλικής ζωής και δείχνοντας πιο χαλαρή».


Η Τζούντι ισχυρίστηκε ακόμα πως η πριγκίπισσα Σαρλίν και τα δύο της παιδιά έδειχναν να έχουν μια πολύ στενή σχέση στις φωτογραφίες της επανένωσης, ενώ ο «αμήχανος» Αλβέρτος καθόταν στο «περιθώριο». Όπως είπε: «Ο δεσμός με τα παιδιά της φαίνεται ισχυρός και, με την κόρη της να αντιγράφει την τάση της για ριζικά κουρέματα και το γιο της να κάνει το σήμα της ειρήνης, θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν μια παρέα που διασκέδασε σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Ιnstagram

Read Next

23 Σεπ 2022

"Η Μάρθα Καραγιάννη γέννησε και σε μια εβδομάδα το κοριτσάκι της πέθανε"

Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε μια από τις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής της σπουδαίας ηθοποιού.

23 Σεπ 2022

Γιώργος Χατζηγιαννάκης: ο θεμελιωτής της σαντορινιάς γαστρονομίας

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την απώλεια του πρωτοπόρου Γιώργου Χατζηγιαννάκη, ιδιοκτήτη του εμβληματικού εστιατορίου Selene στη Σαντορίνη.

Περισσότερα από

News

23 Σεπ 2022

Τάιλερ Πέρι: ο άνθρωπος που βοήθησε τον Χάρι και τη Μέγκαν στην Αμερική

Η βοήθεια του ηθοποιού και παραγωγού στάθηκε καταλυτική.

23 Σεπ 2022

Μιχάλης Σαράντης: Η τρυφερή ανάρτηση αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του

"Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή" σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

23 Σεπ 2022

H Κριστιάν Αμανπούρ αρνήθηκε να φορέσει μαντίλα σε συνέντευξη με τον Ιρανό Πρόεδρο στην Νέα Υόρκη κι εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ

Ο Ιμπραήμ Ραϊζί απαίτησε να φορέσει μαντίλα επί αμερικανικού εδάφους η διάσημη δημοσιογράφος. Στο μεταξύ στους 31 υπολογίζονται οι άνθρωποι που έχουν σκοτωθεί στις αναταραχές στο Ιράν.

23 Σεπ 2022

Φράνσις Αντετοκούνμπο για τον αδερφό του: "Θαυμάζω την ταπεινότητα του Γιάννη"

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας είναι ράπερ!

23 Σεπ 2022

Σακίρα: "Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για να κερδίσει τίτλους στο ποδόσφαιρο ο Ζεράρ"

Η superstar στην πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση χωρισμού από τον Ζεράρ Πικέ.

23 Σεπ 2022

Δημήτρης Σαμόλης| Το σίριαλ "Φλόγα και Άνεμος", το Atari, τα κουρκουμπίνια και ο Ίαν Στρατής

Το αστέρι του ανατέλλει. Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός Δημήτρης Σαμόλης φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

22 Σεπ 2022

Σε 15 πόλεις του Ιράν οι γυναίκες μάχονται και διαδηλώνουν για το προφανές

Με διακοπή του ίντερνετ και μπλοκαρίσματα στο Instagram απαντά η Κυβέρνηση στο κύμα αντιδράσεων για τη δολοφονία της 22χρονης που απλώς δεν φορούσε σωστά τη μαντίλα της.

22 Σεπ 2022

Αντζελίνα Τζολί: Στην πρώτη γραμμή της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες των πλημμυρών στο Πακιστάν

Η ηθοποιός και πρέσβειρα του ΟΗΕ βρέθηκε δίπλα στις οικογένειες που την έχουν ανάγκη.

22 Σεπ 2022

Το Ιράν φλέγεται: Μια σημαία από κομμένα μαλλιά αποτυπώνει όλη την οργή των γυναικών στο Ιράν

Μια σημαία από κομμένα μαλλιά αποτυπώνει όλη την φρίκη που ζουν οι γυναίκες εκεί.