ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τη δεύτερη γυναίκα του, Φιλιώ Κεκάτου

Γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 48 ετών και εκείνη μόλις 23 και μετά από δέκα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν.

Η σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τη δεύτερη γυναίκα του, Φιλιώ Κεκάτου

«Ο αξέχαστος Λάμπρος Κωνσταντάρας σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις με την δεύτερη και τελευταία σύζυγό του Φιλιώ (κέντρο) σε κοσμική εκδήλωση στο παραλιακό κέντρο ΕΔΕΜ του Παλαιού Φαλήρου μέσα της δεκαετίας του '60. Στο ίδιο τραπέζι με το ζευγάρι βρίσκονται και οι ηθοποιοί Γιώργος Πάντζας και Μιράντα Ζαφειροπούλου (αριστερά), όπου όλοι μαζί είναι καλεσμένοι ως κριτική επιτροπή σε χορευτικό διαγωνισμό που διοργανώνεται κάθε Δευτέρα στον συγκεκριμένο χώρο με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά. Στο χορευτικό ζευγάρι που κερδίζει στους ρυθμούς των τουίστ,τσάτσα, μάμπο και ροκ, απονέμεται ως βραβείο χρηματικό ποσό και πλούσια δώρα τα οποία εκείνο το βράδυ προσφέρει η λαμπερή Ζωή Λάσκαρη ως πρόεδρος της επιτροπής. Ο Γιώργος Πάντζας, ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή αστέρια της εποχής θα εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο και συναδέλφο του Λάμπρο δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως εκείνος είναι ο δημιουργός της θεατρικής και κιν/φικής του καριέρας."Του οφείλω τα πάντα, τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Μέχρι να βρεθούμε από κοντά και να τα πούμε". H Μιράντα Ζαφειροπούλου η πανύψηλη καλλονή, στέφεται ωραιότερη Ελληνίδα το 1968 και αργότερα ανάμεσα στις 15 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η συμμετοχή της στον κιν/φο θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις μόλις ταινίες ανάμεσα στις οποίες στο θρυλικό μιούζικαλ του Φίνου "Μαριχουάνα Στοπ" όπου θα εντυπωσιάσει με το στυλ και την ομορφιά της δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο. Η θεατρική της όμως διαδρομή με τριάντα χρόνια θητείας στο Εθνικό υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική ερμηνεύοντας σπουδαίους ρόλους ρεπερτορίου.Τα τελευταία χρόνια το ίδιο φίνα και αριστοκρατική, απολαμβάνει όμορφες στιγμές με αγαπημένους φίλους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Η λαμπερή βραδιά θα κλείσει με ατέλειωτο χορό και κοσμικές παρουσίες, επιβεβαιώνοντας την ευρυματικότητα πολλών καλλιτεχνικών παραγόντων της εποχής μέσα από πρωτότυπες ιδέες να δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Σε μια εποχή που υπήρξαν πραγματικά μεγάλα και λαμπερά αστέρια και ένα τεράστιο κοινό που εξέφραζε την αγάπη και την λατρεία στο πρόσωπο τους με τρόπο εντυπωσιακό».

Αυτό γράφει ο συλλέκτης Άρης Λούπασης στο ίνσταγκραμ κάτω από αυτή τη σπάνια φωτό εποχής με τον «μεγάλο» Λάμπρο Κωνσταντάρα και την επίσης λαμπερή παρέα του.

Παλιότερα, ο συλλέκτης είχε ανεβάσει ακόμα μία φωτό του Λάμπρου και της Φιλιώς με την εξής λεζάντα:

«Μια από τις σπάνιες φωτο του αξέχαστου Λάμπρου Κωνσταντάρα με την δεύτερη και τελευταία σύζυγο της ζωής του Φιλιώ Κεκάτου. Γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 48 ετών και εκείνη μόλις 23 και μετά από δέκα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 1971 όπου έζησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι το τέλος του Λάμπρου το καλοκαίρι του 1985. Υπήρξε όχι μόνο ένας μεγάλος και σπουδαίος ηθοποιός αλλά και ένας από τους γοητευτικότερους άντρες της εποχής και μέγας γυναικοκατακτητης, ένας γνήσιος μπον βιβερ, στην σχέση του όμως με την Φιλιω όπως αναφέρεται έδειξε μεγάλη αφοσίωση και εκτίμηση στο πρόσωπο της. Ήταν "το λιμάνι του" όπως δηλωνε ο ίδιος, η γυναίκα που ήταν δίπλα του στα χρόνια της μεγάλης "ανόδου" αλλά και στις δυσκολίες του, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ωριμάσει σαν προσωπικοτητα και σαν καλλιτέχνης και το κυριότερο στάθηκε σαν "βράχος" στα τελευταία του χρόνια και στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"