ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σάλμα Χάγιεκ κάνει ρεζίλι τον Τραμπ περιγράφοντας σε τηλεοπτική εκπομπή τον τρόπο που την φλέρταρε

Άξεστη συμπεριφορά από τις λίγες.

Η Σάλμα Χάγιεκ κάνει ρεζίλι τον Τραμπ περιγράφοντας σε τηλεοπτική εκπομπή τον τρόπο που την φλέρταρε

Πριν από κάποιους μήνες, και συγκεκριμένα λίγο καιρό πριν τις αμερικανικές εκλογές, η Σάλμα Χάγιεκ είχε αποκαλύψει ότι λίγο παλαιότερα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προσπαθήσει να την προσεγγίσει και να βγει ένα ραντεβού μαζί της, κάτι που ποτέ όμως δεν έγινε πραγματικότητα.

Η ιστορία με τον καιρό ξεχάστηκε η ίδια η Χάγιεκ όμως μάλλον δεν την έχει ξεχάσει καθόλου και σε πρόσφατη συνέντευξη της στη τηλεοπτική εκπομπή The Daily Show αποφάσισε αν την επαναφέρει, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από τη γνωριμία της με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και το τι ακολούθησε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, άρχισε να κρυώνει και ο Τραμπ, ο οποίος στεκόταν πίσω της, αμέσως έβγλαε το παλτό του και το έριξε στους ώμους της. «Αμέσως γύρισα και ο φίλος μου -τόσο γοητευτικός, τόσο ευγενικός- είπε γεια [στον Τραμπ]. Τότε εκείνος του απάντησε, "Συγγνώμη, η κοπέλα σου, είδα πως κρυώνει". Και μετά συνέχισε να μιλά στον φίλο μου», λέει η Σάλμα Χάγιεκ. Στη συνέχεια, λέει η Χάγιεκ, ο Τραμπ τους κάλεσε να επισκεφθούν το ξενοδοχείο του στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ, αν ποτέ βρεθούν στην πόλη και τους ζήτησε τα τηλέφωνά τους. Βέβαια, ποτέ δεν τηλεφώνησε στον φίλο της Χάγιεκ, αλλά αποφάσισε να καλέσει ξεχωριστά μόνο την ίδια.

Η Χάγιεκ μάλιστα περιέγραψε και όλη την συζήτηση που είχαν στο συγεκριμένο τηλεφώνημα «Με προσκάλεσε να βγούμε κι εγώ του είπα, "Τι θα γίνει με τον φίλο μου; Θα με τρελάνεις; Μου ζητάς να βγούμε; Το ξέρεις πως έχω φίλο"», λέει η ηθοποιός, με τον Τραμπ να της απαντά: «Δεν είναι αρκετά καλός για σένα. Δεν είναι κάποιος σημαντικός, δεν είναι αρκετά σπουδαίος για σένα. Πρέπει να βγεις μαζί μου».

Δες όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.