ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η πρώην γυναίκα μου φταίει για τον αλκοολισμό μου»

Ο Μπεν Άφλεκ είπε δημόσια τη λάθος φράση και το κοινό ξεσηκώθηκε. Δικαίως...

«Η πρώην γυναίκα μου φταίει για τον αλκοολισμό μου»

Είναι κόκκινο πανί ο Μπεν Άφλεκ, ιδίως για τις γυναίκες. Πάντα ήταν. Ίσως από τότε που χώρισε την Τζένιφερ Λόπεζ λίγο πριν τον γάμο. Εκείνη ήταν πιθανότατα η στιγμή που ο γυναικείος πληθυσμός αποφάσισε ότι ο, κατά τ’ άλλα ωραίος Μπεν, είναι ένας εντελώς αφερέγγυος σύντροφος.

Βέβαια τους τελευταίους μήνες, προσπαθεί μάλλον να εξιλεωθεί για τα ατοπήματα του παρελθόντος, με την επανασύνδεσή του με την Τζέι Λο, και τις ακατάπαυστες δημόσιες επιδείξεις λατρείας. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι ο Άφλεκ δεν το έχει μάθει ακόμα το μάθημά του, και συνεχίζει να προκαλεί την οργή του κοινού.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Howard Stern Show όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. «Άρχισα το ποτό όταν ξεκίνησε η κατάρρευση του γάμου μου. Αν ήμουν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ, πιθανότατα να συνέχιζα να πίνω. Ένιωθα παγιδευμένος», είπε μεταξύ άλλων, χωρίς να υποψιάζεται τον χαμό που θα προκαλούσε στα social media.

Άρχισα το ποτό όταν ξεκίνησε η κατάρρευση του γάμου μου. Αν ήμουν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ, πιθανότατα να συνέχιζα να πίνω. Ένιωθα παγιδευμένος

Όπως ήταν φυσικό, oι χρήστες του Twitter έγιναν πυρ και μανία ενώ αμέτρητα ήταν τα ειρωνικά σχόλια. «Τολμάς και κατηγορείς την πρώην σου για τον αλκοολισμό σου; Ήσουν αλκοολικός πριν καν τη γνωρίσεις. Το να κατηγορείς τη μάνα των παιδιών σου για κάτι τέτοιο δεν σε κάνει καλό πατέρα. Βασικά σε κάνει έναν βλάκα», έγραψε κάποια εξιργισμένη χρήστης, για να συμπληρώσει μία άλλη: «Μπεν Άφλεκ είσαι πραγματικά τραγικός. Ελπίζω τα παιδιά σου σύντομα να σταματήσουν να σου μιλάνε γιατί είσαι εντελώς ακατάλληλος για εκείνα».

Να υπενθυμίσουμε ότι δύο χρόνια πριν, ο Άφλεκ εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ, και η Γκάρνερ τον στήριξε εμπράκτως, παρόλο που λίγο καιρό πριν είχαν ανακοινώσει το διαζύγιό τους.

Την επόμενη φορά ελπίζουμε να σκεφτεί λίγο περισσότερο πριν τελικά μιλήσει.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.