ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μελάνια Τραμπ από το 1987 στο 2018: Η μεταμόρφωση του μοντέλου σε πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Έχει καταφέρει να διώξει από πάνω της τη σκόνη -έστω και λαμπερή- του μόντελινγκ και να γίνει μία πρώτη κυρία με εξαιρετικά fashion επιλογές. Ίσως παραπάνω fashion.

Η Μελάνια Τραμπ από το 1987 στο 2018: Η μεταμόρφωση του μοντέλου σε πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Δέκα πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζατε για την Μελάνια, της οποίας η μεταμόρφωση είναι εκπληκτική μέσα στα χρόνια. Έχει καταφέρει να διώξει από πάνω της τη σκόνη -έστω και λαμπερή- του μόντελινγκ και να γίνει μία πρώτη κυρία με εξαιρετικά fashion επιλογές. Ίσως παραπάνω fashion απ' όσο προβλέπει το etiquette του τίτλου της.

#1

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει πρόεδρος της Αμερικής, η Μελάνια θα είναι η μόνη πρώτη κυρία που θα έχει γεννηθεί εκτός των ΗΠΑ.

#2

Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ

Η Μελάνια είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί έως τώρα σε προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, ενώ η ίδια θα είναι η μόνη πρώτη κυρία της οποίας η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική, καθώς και η μόνη πρώτη κυρία που ήταν πρώην μοντέλο εσωρούχων.

#3

H ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ

Ο Ντόναλντ Τραμπ γνώρισε τη Μελάνια σε ένα πάρτυ το 1998, στο οποίο παρευρέθηκε με μια πρώην συνοδό του. Η ίδια αρνήθηκε να του δώσει τον αριθμό της, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε τον δικό του και τον κάλεσε λίγες ημέρες αργότερα.

#4

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥΣ «ΗΡΘΕ» ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2005, το ζεύγος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Στην τελετή παρευρέθηκε όλη η αφρόκρεμα της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι Matt Lauer, Katie Couric, Kelly Ripa, Barbara Walters, Rudy Giuliani, καθώς και οι Κλίντονς.

#5

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ

Η Μελάνια είναι πλήρως αφοσιωμένη στην ανατροφή του δεκάχρονου γιού της, Μπάρον. Η οικογένεια Τραμπ, ωστόσο, διαθέτει ένα πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό καθώς και μια παραδοσιακή νταντά προκειμένου να ασχολούνται με τα οικιακά.

#6

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Για μια και μόνο φορά, η Μελάνια εμφανίστηκε μέσω μιας διαφήμισης της εταιρείας καθαριστικών στο «πλάι» της διάσημης πάπιας, Aflac.

#7

TO ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ

H Mελάνια συμμετέχει σε μια σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων είναι οι Graham Dance Company, Boys Club of New York, American Red Cross και η Police Athletic League. Όπως έχει δηλώσει η ίδια θα συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

#8

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΕΙΣ

H Mελάνια Τραμπ γνωρίζει άπταιστα να μιλά τέσσερις διαφορετικές γλώσσες. Αυτό σημαίνει ότι θα θεωρηθεί ως η πιο «προικισμένη» πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

#9

ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΣΕΙ

Όταν η ίδια ρωτήθηκε ποια συνήθεια του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου την ενοχλεί, εκείνη απάντησε ότι θα προτιμούσε να μετριάσει τη συμμετοχή του στο Twitter.

#10

ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ

Κάποτε η Μελάνια είχε δηλώσει στους New York Times ότι εάν εκλεγεί ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ, η ίδια θα είναι μια πιο παραδοσιακή πρώτη κυρία, όπως η Τζάκι Κένεντι: Θα στηρίζει τον άνδρα της και θα βρίσκεται εκτός της πολιτικής σκηνής.

Δείτε την μεταμόρφωσή της μέσα στα χρόνια:

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!