ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στην Έλεν Ντε Τζένερις και από εμάς είναι ένα μεγάλο «Όχι»

Δεν άρεσε η ανοιχτή στήριξή της σε ένα αποδεδειγμένα κακοποιητικό άτομο και δικαίως.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στην Έλεν Ντε Τζένερις και από εμάς είναι ένα μεγάλο «Όχι»

Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, με μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα success story που θα μπορούσε άνετα να γίνει ταινία. Η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε ως μία γοητευτική ηθοποιός πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς αλλά αυτό ποτέ δεν της ήταν αρκετό. Ήθελε πάντα να μεγαλουργήσει, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, να εμπνεύσει και τελικά να αποτελέσει πρότυπο για όλες τις νέες γυναίκες εκεί έξω.

Και τα κατάφερε, αρχικά βάζοντάς τα με την αυστηρή βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, και επιλέγοντας μία πιο ελεύθερη ζωή χωρίς τους περιορισμούς του πρωτοκόλλου και τους αυστηρούς κανόνες που ακολουθούν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών μακριά από το παλάτι.

Πολλοί τη δαιμονοποίησαν, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ο σκοπός της ήταν εξ’ αρχής να απομακρύνει τον Χάρι και να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση η Μέγκαν αυτή τη στιγμή ζει ευτυχισμένη με την οικογένειά της στο Λος Άντζελες, ασχολείται με το «Αrchwell» το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο που έχει ιδρύσει με τον Χάρι και ήδη θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση αποτελεί θέμα συζήτησης, όπως βέβαια και οι δηλώσεις της. Αυτή τη φορά βέβαια κάπως μας απογοήτευσε μιας και επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις. Η διάσημη παρουσιάστρια ως γνωστόν διανύει την τελευταία της σεζόν στο τιμόνι του «Ellen» μιας και το συμβόλαιό της δεν ανανεώθηκε έπειτα από τις καταγγελίες περί μπούλινγκ σε συνεργάτες και υπαλλήλους. Απόφαση που χαιρετήθηκε με ανακούφιση από τα «θύματα» της παρουσιάστριας, τα οποία δύο περίπου χρόνια πριν, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο, είχαν περιγράψει με γλαφυρότητα, τις προσβολές και τα υβριστικά σχόλια που δέχονταν σε καθημερινή βάση. H ίδια, έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι καταγγελίες, αναγκάστηκε να ζητήσει «συγνώμη» δημόσια, χωρίς να πείθει φυσικά κανένα.

Απόφαση που χαιρετήθηκε με ανακούφιση από τα «θύματα» της παρουσιάστριας, τα οποία δύο περίπου χρόνια πριν, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο, είχαν περιγράψει με γλαφυρότητα, τις προσβολές και τα υβριστικά σχόλια που δέχονταν σε καθημερινή βάση. H ίδια, έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι καταγγελίες, αναγκάστηκε να ζητήσει «συγνώμη» δημόσια, χωρίς να πείθει φυσικά κανένα.

Το άτομο αυτό λοιπόν, η Μέγκαν αποκάλεσε «Θεία Έλεν» στη χθεσινή της εμφάνιση όταν αναφέρθηκε στην 5 μηνών κόρη της Λίλιμπετ, λέγοντας ότι αυτή την περίοδο είναι ανήσυχη γιατί βγάζει δόντια. «Έχεις δοκιμάσει την τεκίλα;» είπε αστειευόμενη η Έλεν, για να απαντήσει η Μέγκαν: «Να η θεία σου η Έλεν» σε μία προσπάθεια να συνεχίσει την χιουμοριστική διάθεση της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντε Τζένερις είναι αρκετά κοντά με το ζεύγος Μέγκαν – Χάρι, γεγονός που δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. Πώς είναι δυνατόν η Μέγκαν που μάχεται για τα δικαιώματα των αδυνάτων, να κάνει παρέα με ένα άτομο που έχει εκμεταλλευτεί ουκ ολίγες φορές τη θέση του προκειμένου να βλάψει ανθρώπους που απλά προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους; Μήπως η κουλτούρα της ακύρωσης στην περίπτωση της Έλεν κάπως... χωλαίνει;

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"