ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η λαμπερή εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στις Κάννες αποδεικνύει το σκοτάδι που ζούσε με την Αντζελίνα

Δεν έχουμε αποδείξεις, πέρα από τη χειροπιαστή σαγήνη του, αλλά υποθέσεις δικαιούμεθα να κάνουμε και σε συμπεράσματα μπορούμε να προβαίνουμε. Επιτρέπεται.

Η λαμπερή εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στις Κάννες αποδεικνύει το σκοτάδι που ζούσε με την Αντζελίνα

«Κάπνιζε τόνους μαριχουάνα» έλεγε η πρώην Λάρα Κροφτ, πρώην Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, πρώην κυρία Σμιθ και πρώην σύζυγος Πιτ, κατηγορώντας τον Μπραντ και ενισχύοντας τη θέση της για αίτηση διαζυγίου, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν και η είδηση της πυρηνικής σχάσης του ζεύγους Μπραντζελίνα έσκασε, με θόρυβο, πάνω από τα διεθνή μίντια. Η λάμψη του Τάιλερ Ντέρντεν, από το Fight Club, ξεθωριάζει μεμιάς και η αίγλη του Αχιλλέα, από την Τροία, γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια ολόκληρου του πλανήτη.

«Ναι, κάπνιζα πολλή μαριχουάνα» θα πει ο ίδιος, ένα χρόνο μετά, το 2017, όταν και αναζήτησε ψυχαναλυτή κάνοντας παράλληλα δηλώσεις μεταμέλειας: «Στα τέλη του 1990, αρρώστησα. Είχα πάθει κατάθλιψη λόγω της φήμης μου. Κρυβόμουν απ΄ όλο αυτό το σύστημα των celebrities. Κάπνιζα τόσο πολλή μαριχουάνα, καθόμουν στον καναπέ και κόντευα να γίνω ντόνατ. Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα με τον ίδιο μου τον εαυτό».

Η εικόνα του λαμπερού ηθοποιού τσαλακώνεται σαν φυλλάδα κίτρινης δημοσιογραφίας, επιτρέποντας ο ίδιος να δείξει τη σκοτεινή, γήινη πλευρά του -κάτι που τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό, ακόμα πιο μεγάλο σταρ.

Η λαμπερή εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στις Κάννες αποδεικνύει το σκοτάδι που ζούσε με την Αντζελίνα
«Τώρα που μεγάλωσε είναι πιο ωραίος» / REUTERS/Stephane Mahe

Η πρόσφατη εμφάνισή του, στις Κάννες, για την ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, Once Upon a Time in Hollywood, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στο κόκκινο χαλί, προκάλεσε ντελίριο. Έγινε αυτόματα viral, μέσα από φωτογραφίες, βίντεο, σχόλια, τουίτ και σόσιαλ μίντια. «Ο Μπραντ Πιτ στα καλύτερά του», «Πιο γοητευτικός από ποτέ», «Η ανανεωμένη εικόνα του» και άλλα τέτοια, διαπεραστικά υπομνήματα σαν το βλέμμα του 55άρη ηθοποιού, που μοιάζει να σταμπιλάρει, να ενισχύει με φλούο μαρκαδόρο την άποψη των γυναικών εκείνων που ισχυρίζονται ότι «τώρα που μεγάλωσε είναι πιο ωραίος».

Αυθόρμητα, σχεδόν μηχανικά, όλοι σκέφτηκαν ότι ο Μπραντ μοιάζει να βγήκε ξανά στο φως, μετά από μια περίοδο παγετού, μια πλειστόκαινο αποχή, όχι μόνο από το Χόλιγουντ, αλλά από την ίδια τη ζωή -δεν εξηγείται αλλιώς τόσος μπάφος. Το κοντράστ με τον Μπραντ γελαστό, τσαχπίνη και παιγνιδιάρη στη λεωφόρο La Croisette δημιουργεί κάποιους συνειρμούς.

Αναπόφευκτο συμπέρασμα Νο1: Ήτανε νύχτα και τώρα είναι πρωί.

Αναπόφευκτο συμπέρασμα Νο2: Η Μπραντ γλίτωσε από την Αντζελίνα.

Ή τουλάχιστον, απαλλάχτηκε από κάτι πιο βαρύ και ασήκωτο, κάτι που δεν κατάφερε να τον ξεκολλήσει από τον καναπέ και το σύννεφο της αιώνιας ντάγκλας. Κάτι που κουβαλάει μπόλικο οικογενειακό δράμα, όπως η Αντζελίνα και η φρικτή σχέση με τον πατέρα της, Γιον Βόιτ, ή κάτι που «πίνει αίμα», όπως η Τζολί και τα φιαλίδια-φυλαχτά που κουβαλούσε στο στέρνο της, όταν με τον πρώτο της σύζυγο, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, είχαν ανταλλάξει τα ρέζους τους και τα είχαν κρεμάσει στον λαιμό τους.

Αναπόφευκτο συμπέρασμα Νο3: Ο λαιμός του Μπραντ Πιτ τη γλίτωσε -από κάθε άποψη.

Αναπόφευκτο συμπέρασμα Νο1: Ήτανε νύχτα και τώρα είναι πρωί / REUTERS/Regis Duvignau
Αναπόφευκτο συμπέρασμα Νο2: Η Μπραντ γλίτωσε από την Αντζελίνα / REUTERS

Δείτε ένα βίντεο με την είσοδό του στο κόκκινο χαλί, ακολουθεί και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.