ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η κόρη μου είχε μηνιγγίωμα. Ήταν μία πολύ σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι»

«Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα» δήλωσε η ηθοποιός.

«Η κόρη μου είχε μηνιγγίωμα. Ήταν μία πολύ σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πέμη Ζούνη μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» όπου πρωταγωνιστεί, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου, πριν από τρία χρόνια.

Η καλλιτέχνιδα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως η κόρη της διεγνώσθη με μηνιγγίωμα, όταν ήταν μόλις 24 ετών. Ερωτηθείσα για το πως αντιμετώπισε την δυσκολία αυτή, η Πέμη Ζούνη εξήγησε πως παρά την σοβαρότητα της κατάστασης, κατάφεραν μαζί με την κόρη της να το ξεπεράσουν, συνειδητοποιώντας πλέον ποιες προτεραιότητες αξίζουν πραγματικά. «Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μία πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα το 2018, σε ηλικία 24 ετών. Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, επισημαίνοντας πόσο καλά βαίνει τώρα η υγεία της Ελεονώρας.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά

Όπως ανέφερε περήφανη στην συνέχεια, η κόρη της υπήρξε τόσο αισιόδοξη σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, που κατάφερε να δώσει δύναμη και ελπίδα στα κοντινά της πρόσωπα. «Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού. Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο "πάμε", μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά». Μάλιστα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο φόβος και η αγωνία για την κατάσταση της κόρης της εμφανίστηκε αφού είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς η σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Παρόλα αυτά, έχει βρει θάρρος και το αντιμετωπίζει καλά «Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά».

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024