ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η κόλαση της υπογονιμότητας»: Η Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τον προσωπικό της αγώνα

«Αφήνοντας τα δυσάρεστα έξω από τα social media, κάνουμε τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα να νιώθουν απομονωμένες» είπε η ηθοποιός.

«Η κόλαση της υπογονιμότητας»: Η Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τον προσωπικό της αγώνα

Πριν από λίγες μέρες η Αν Χάθαγουεϊ ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Adam Shulman, σπεύδοντας ωστόσο να επισημάνει ότι δεν ήταν εύκολη η προσωπική διαδρομή της προς καμία από τις εγκυμοσύνες της. Μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες μέρες στο Instagram, όπου πόζαρε με φουσκωμένη την κοιλιά, συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Όσοι ζουν την κόλαση της υπογονιμότητας και της προσπάθειας να συλλάβουν, σας παρακαλώ να γνωρίζετε ότι καμία εγκυμοσύνη μου δεν ήταν εύκολη. Σε εσάς στέλνω περισσότερη αγάπη».

Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και μια πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού στην Daily Mail, όπου αποκάλυψε: «Κάθε φορά που προσπαθούσα να μείνω έγκυος και τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα, μάθαινα για κάποια άλλη εγκυμοσύνη. Ήξερα κατά βάθος ότι όλα αυτά δεν συνέβαιναν για να με βασανίζουν, αλλά για να είμαι ειλικρινής, ένιωθα κάπως έτσι».

Η Χάθαγουεϊ πιστεύει ότι μέρος της ευθύνης έχει και ο τρόπος που λειτουργούν τα social media: «Κάποιες φορές νομίζω ότι το Instagram κάνει τη ζωή να μοιάζει παιχνιδάκι, αλλά αυτό δεν είναι όλη η αλήθεια. Αφήνοντας έξω τη δυσάρεστη πλευρά, κάνουμε τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα να αισθάνονται απομονωμένες και μόνες: να αισθάνονται λες και φταίνε αυτές. Θέλησα να δείξω περισσότερη ευαισθησία».

Μητέρα ενός αγοριού 3 ετών, πιστεύει επίσης ότι θα έπρεπε να μιλάμε περισσότερο για την υπογονιμότητα, βάζοντας τέλος στο κοινωνικό στίγμα που συνοδεύει την εγκυμοσύνη και τα παιδιά. «Το χειρότερο ήταν ότι ένιωθα αμήχανα να μιλήσω γι' αυτό. Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μιλάμε, αν και θα έπρεπε» σχολιάζει, καταλήγοντας: «Όταν λοιπόν έγραφα αυτό το ποστ, σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να φτάσει σε κάποια γυναίκα που ζει τώρα την κόλαση και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν συμβαίνει και σε εκείνη. Θα δει την ανακοίνωσή μου και, ενώ όπως καταλαβαίνω θα χαρεί για μένα, κάτι θα την κάνει να νιώσει χειρότερα. Θα ήθελα λοιπόν να της πω: “Να ξέρεις ότι δεν ήταν τόσο εύκολο για μένα όσο φαίνεται”».

Δείτε την ανάρτηση της Χάθαγουεϊ:

It’s not for a movie...⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and conception hell, please know it was not a straight line to either of my pregnancies. Sending you extra love

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.