ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Kesha κατηγορεί τον παραγωγό της για βιασμό

Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της Kesha να φύγει από τη Sony κι εκείνη καταρρακώθηκε.

Η Kesha κατηγορεί τον παραγωγό της για βιασμό

Σε λυγμούς ξέσπασε η τραγουδίστρια Kesha, όταν την Παρασκευή (19/2) το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης αρνήθηκε να λύσει το συμβόλαιό της με τη Sony κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον παραγωγό Dr Luke, τον οποίο κατηγορεί για βιασμό.

Η δικαστής, Shirley Kornreich, ανακοίνωσε πώς εάν η Kesha αποχωρήσει από τη Sony και δεν κάνει ακόμα 6 άλμπουμ, η εταιρία θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Σύμφωνα με το TMZ, η δικαστής προσέθεσε ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί με άλλον παραγωγό. Ωστόσο, η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι η Sony δεν πρόκειται να την προωθήσει αν αρνηθεί να συνεργαστεί με τον Dr Luke. Η 28χρονη, πάντως, δεν έχει καταθέσει ποινική δίωξη κατά του 42χρονου παραγωγού.

Στο άκουσμα της είδησης, η Kesha ξέσπασε σε κλάματα. Το ίδιο μέσο, προσθέτει ότι η Kesha ζήτησε «να της επιτραπεί να κάνει ένα άλμπουμ εκτός της Sony».

Η Kesha κατηγορεί τον παραγωγό της για βιασμό
Ο παραγωγός της Kesha, Dr Luke

Η εφημερίδα New York Daily News, αναφέρει ότι η δικαστής είπε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπονομεύσει τους νόμους του κράτους που διέπουν τις συμβάσεις και ότι της είχε προταθεί να συνεργαστεί με διαφορετικό παραγωγό.

Η ιστορία ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβριο όταν η Kesha κατέθεσε αγωγή κατά του διάσημου παραγωγού υποστηρίζοντας ότι της έδωσε ναρκωτικά και στη συνέχεια τη βίασε σε ηλικία 18 ετών.

Ακολούθησε, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στα τέλη του ίδιου μήνα υποστηρίζοντας ότι η καριέρα της ήταν σε παύση και θα τερματιζόταν αν συνεχιζόταν η συνεργασία της με τον Dr Luke.

Από την πλευρά του, ο παραγωγός διέψευσε τους ισχυρισμούς της Kesha και απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της τραγουδίστριας και της μητέρας της. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια δημιούργησε αυτή την ιστορία σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τη φήμη του και να «σπάσει» το συμβόλαιο.

Έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο είχαν μαζευτεί δεκάδες fan της Kesha, με το σύνθημα «Ελευθερώστε την Kesha τώρα» και έναν από αυτούς αγκάλιασε η τραγουδίστρια εμφανώς συγκινημένη.

Αρκετοί διάσημοι δήλωσαν τη στήριξή τους στην Kesha, μεταξύ αυτών οι Lady Gaga, Lily Allen, Mara Wilson, Wale, Ariana Grande, Kelly Clarkson και Lorde ενώ εντύπωση προκαλεί η σιγή των Taylor Swift και Selena Gomez οι οποίες έχουν δηλώσει ανοιχτά πως είναι φεμινίστριες.

Read Next

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.