ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κέιτ Μος θα καταθέσει υπέρ του Τζόνι Ντεπ έπειτα από αναφορά στο όνομα της από την Άμπερ Χερντ

Ο πανηγυρισμός των δικηγόρων του ηθοποιού στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η Κέιτ Μος θα καταθέσει υπέρ του Τζόνι Ντεπ έπειτα από αναφορά στο όνομα της από την Άμπερ Χερντ

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, φαίνεται πως θα απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα τον Τύπο, αφού οι κατηγορίες και ψεύτικοι ισχυρισμοί δεν έχουν τελειωμό. Με την Χερντ να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για συκοφαντική δυσφήμηση και την δικηγόρο της να ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ έχει επιτεθεί σεξουαλικά στην πελάτισσά της, η αλήθεια θα αργήσει κάπως να λάμψει. Μπορεί και όχι τελικά, αφού στο δικαστήριο αναμένεται να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του χολιγουντιανού σταρ ακόμα μια πρώην σύντροφός του.

Ο λόγος για την πρώην αγαπημένη του Κέιτ Μος, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» για τέσσερα ολόκληρα χρόνια την δεκαετία του 1990. Η 36χρονη ηθοποιός σε μια προσπάθεια της να κατηγορήσει τον Ντεπ για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των πρώην συντρόφων του, αναφέρθηκε στο διάσημο supermodel, χωρίς φυσικά να σκεφτεί πως η αναφορά αυτή πιθανόν να λειτουργήσει καταστροφικά για την μαρτυρία της. Συγκεκριμένα, η Χερντ περιέγραψε στο δικαστήριο ένα περιστατικό που είχε ακούσει και αφορούσε την Μος, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δέχτηκε επίθεση από τον Ντεπ, σπρώχνοντάς την από τις σκάλες. «Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου» δήλωσε στην κατάθεση της.

Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι

Την στιγμή της αναφοράς του ονόματος της Μος, ο δικηγόρος του 58χρονου σταρ δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ξεσπώντας σε έναν μικρό πανηγυρισμό, απευθυνόμενος προς την υπόλοιπη δικαστική ομάδα. «Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία» ανέφερε ένας από τους δικηγόρους του ηθοποιού στη New York Post.

Ο θυελλώδης έρωτας του Τζόνι Ντεπ με την Κέιτ Μος έμεινε στην ιστορία, αφού οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η 48χρονη καλλονή, παρόλο που είχε πληγωθεί βαθιά με το τέλος της σχέσης τους, χρόνια αργότερα αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι ο Ντεπ υπήρξε ο μοναδικός άνθρωπος που μπορούσε να εμπιστευτεί. «Κανείς δεν ήταν ποτέ ικανός να με φροντίσει. Ο Τζόνι το έκανε για λίγο. Πίστευα αυτά που έλεγε. Αν έλεγα, "Τι να κάνω;", μου έλεγε τι. Και αυτό μου έλειψε πολύ. Έχασα το να υπάρχει κάποιος που μπορούσα να εμπιστευτώ. Εφιάλτης. Χρόνια και χρόνια κλάματος» είχε πει χαρακτηριστικά.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal images

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: To look της Μαρίνας Σάττι που ενθουσίασε τους fans της

Το γαλλικό brand που προτίμησε για την εμφάνισή της, στην τελετή έναρξης της Eurovision 2024.

07 Μαϊ 2024

Met Gala 2024 | Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στο χαλί

To φετινό Met Gala ήταν μια ευκαιρία για να δείξουν το πόσο ταιριαστοί είναι ακόμη και στιλιστικά.

07 Μαϊ 2024

Σταμάτης Φασουλής: Η Άννα Παναγιωτοπούλου, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα το βρήκα σε εκείνη

"Είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα", εξομολογήθηκε ο Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας.

07 Μαϊ 2024

No Woman's Land: Σε 11 χρόνια φυλάκισης έπειτα από μυστική δίκη καταδίκασαν 29χρονη στη Σαουδική Αραβία για τα ρούχα και τις αναρτήσεις της

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Μανάχελ αλ Οτάιμπι, 29 ετών, επειδή πήγε σε καταστήματα χωρίς αμπάγια.

07 Μαϊ 2024

Ο Κιάνου Ριβς υμνεί τη δημιουργικότητα σε νέο ντοκιμαντέρ

"Θέλουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα: "Από πού πηγάζει η ανθρώπινη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα;"" είπε ο ίδιος και ο συμπαραγωγός Γκαρντ Χόλινγκερ.

06 Μαϊ 2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αρνείται να σκηνοθετήσει για τον πιο πολύτιμο λόγο

Παρότι έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν, αυτή την περίοδο δεν θέλει να το κάνει.

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.