ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δίνει στα έφηβα παιδιά της την πιο πολύτιμη συμβουλή για το σεξ

δγφφη

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δίνει στα έφηβα παιδιά της την πιο πολύτιμη συμβουλή για το σεξ

Λίγα χρόνια μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του διάσημου τραγουδιστή Κρις Μάρτιν με τον οποίο έμεινε παντρεμένη από το 2003 μέχρι το οριστικό τους διαζύγιο το 2016. Το πρώην ζευγάρι, που αυτή τη στιγμή δε διατηρεί απλά φιλικές σχέσεις αλλά υποστηρίζουν ότι βλέπουν ο ένας τον άλλον σαν «αδελφό», απέκτησαν μαζί δύο παιδιά. Τη 17χρονη σήμερα Απλ και τον 15χρονο Μωυσή.

Η Πάλτροου που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργή δράση στον χώρο της υποκριτικής και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο ευρύ πεδίο του wellness δεν έχει κρύψει ποτέ τη στενή σχέση που την ενώνει με τα έφηβα παιδιά της στα οποία θέλει να στέκεται σαν αληθινή φίλη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η πρώην ηθοποιός μίλησε για εκείνες τις φορές που τα παιδιά της έχουν προσπαθήσει να μιλήσουν μαζί της για το σεξ και τι είδους απορίες της έχουν εκφράσει. Σίγουρα μία συζήτηση που έχει προβληματίσει πολλούς γονείς εκεί έξω.

«Προσπαθώ πάντα να είμαι ουδέτερη σε αυτό το θέμα», είπε η 49χρονη Πάλτροου. «Νομίζω ότι η γενιά μου, πήρε πολλά μηνύματα γύρω από το σεξ που μας έκαναν να νιώσουμε άσχημα γι 'αυτό».

«Οι έφηβοι δεν θα ήθελαν ποτέ να μιλήσουν στους γονείς τους για το σεξ. Ευτυχώς, στο γυμνάσιο είχαν μια πολύ εμπεριστατωμένη σεξουαλική εκπαίδευση. Εγώ είμαι εκεί για την οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά οι ερωτήσεις τους είναι ελάχιστες».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι το κύριο πράγμα που κανείς ποτέ δεν μας λέει είναι ότι πρέπει να μείνουμε πραγματικά κοντά στη δική μας αλήθεια και πρέπει να μείνουμε πραγματικά ακέραιοι με αυτήν την αλήθεια», είπε.

«Και αυτό γιατί όταν είσαι σε σχέση και δεν είσαι ο εαυτός σου, εξιδανικεύεις πράγματα ή φοβάσαι πολύ έντονα κάτι και νομίζω ότι μπορεί αυτό να είναι πολύ άσχημο για το πώς αισθάνεσαι για τον εαυτό σου», πρόσθεσε.

«Πάντα θα ενθαρρύνω τα παιδιά μου να ακούν πραγματικά τον εαυτό τους, να ακούνε το ένστικτό τους, να ακούνε τον εαυτό τους για το αν κάτι είναι σωστό και να κινούνται βάσει αυτού».

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι