ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η Γερονικολού δεν είναι Βουγιουκλάκη»: O Κώστας Βουτσάς μιλά για το Χτυποκάρδια στο θρανίο

Ο ηθοποιός, που θα έχει ένα ρόλο στην επερχόμενη παράσταση, μιλά για τη σύγκριση των δύο γυναικών.

«Η Γερονικολού δεν είναι Βουγιουκλάκη»: O Κώστας Βουτσάς μιλά για το Χτυποκάρδια στο θρανίο

Τι λέει ο Κώστας Βουτσάς για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την επιλογή της Κατερίνας Γερονικολού θα υποδυθεί ρόλο που στο παρελθόν χαρακτηρίστηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Με αφορμή το ρόλο του στην θεατρική παράσταση «Πανικός στο Υπουργείο», ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς μίλησε στην Βίκυ Διαμάντη και στο 7 μέρες TV και για τα σχέδια του για τη νέα σεζόν. Μέσα σε αυτά και ο ρόλος του στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο.

Το χειμώνα που θα έρθει θα συμμετάσχετε στη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Ποιος θα είναι ο ρόλος σας; «Μου έγινε μια πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο την οποία αποδέχτηκα με χαρά. Θα έχω το ρόλο που είχε υποδυθεί ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, αυτόν του καθηγητή Νικητέα. Σήμερα, οι συγγραφείς που έχουμε είναι πάρα πολύ καλοί, αλλά εμπνέονται από την εποχή και έτσι τα θέματα είναι καταθλιπτικά. Για αυτό γυρίσαμε στα έργα που παίζαμε σε ταινίες και τα ξανακάνουμε τώρα στο θέατρο.»

Πριν ωστόσο δούμε την παράσταση, το έργο αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις… Ας πούμε ότι δεν μπορεί να παίξει κάποια άλλη το ρόλο που έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη… «Αυτά είναι αστεία πράγματα. Εγώ δεν τα μπορώ αυτά. Δηλαδή, εγώ ας πούμε δεν μπορώ να παίξω ένα ρόλο επειδή τον έπαιξε ο Λογοθετίδης; Γιατί δεν μπορώ να τον παίξω; Τι συμβαίνει; Θα τον παίξω αλλιώς εγώ αυτόν τον ρόλο. Η Γερονικολού είναι πολύ ωραία κοπέλα, δεν είναι Βουγιουκλάκη, γιατί εκείνη ήταν απλησίαστη, αλλά είναι μια χαρά ηθοποιός και καλός χαρακτήρας.»

Θα πηγαίνατε δηλαδή να δείτε έναν ηθοποιό να παίζει ένα ρόλο στον οποίο βάλατε εσείς τη σφραγίδα σας; «Βεβαίως! Γιατί να μην πάω; Δεν μπορούν άλλοι ηθοποιοί να παίξουν τους ρόλους που έπαιξα εγώ; Είμαστε καλά; Τι αποκλειστικότητα είναι αυτή που έχουμε; Οι ηθοποιοί στο εξωτερικό δεν παίζουν ρόλους που έχουν παίξει άλλοι παλιότεροι ηθοποιοί; Οι μεγάλες ταινίες και τα θεατρικά έργα, δεν είναι γραμμένα μόνο για έναν , μπορούν να τα παίζουν και άλλοι. Θα σας πω ότι φέτος παίχτηκε «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης», που τον είχα παίξει εγώ στο παρελθόν στον κινηματογράφο. Πήγα, το είδα και μάλιστα μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ.»

Πηγή: zappit.gr

Read Next

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.