ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η ανέξοδη παιδική δραστηριότητα που έσωσε τους Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ στην καραντίνα

Τι σκαρφίστηκε το ζευγάρι, που έχει μια 6χρονη κόρη, την Ουάιατ Ιζαμπέλ, και έναν 4χρονο γιο, τον Ντιμίτρι Πόρτγουντ, όταν ξέμεινε από χειροτεχνίες.

Η ανέξοδη παιδική δραστηριότητα που έσωσε τους Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ στην καραντίνα

Κοντεύει να συμπληρωθεί σχεδόν ένας χρόνος από την πανδημία, με πολλές οικογένειες με μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης, ιδιαίτερα από το φθινόπωρο και μετά, που βρίσκονται σε διαρκή αναμονή για το άνοιγμα ή το κλείσιμο των σχολείων.

Φαίνεται πως οι celebrities δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ αναγκάστηκαν να αναζητήσουν δραστηριότητες για να γεμίσουν το χρόνο τους και να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους, την 6χρονη Ουάιατ Ιζαμπέλ και τον 4χρονο Ντιμίτρι Πόρτγουντ.

«Έχουμε κάνει όλες τις χειροτεχνίες που υπάρχουν» είπε η 37χρονη ηθοποιός σε νέα συνέντευξή της. «Τώρα χρησιμοποιούμε ως υλικά τα σκουπίδια… έχουμε λοιπόν μια δραστηριότητα που ονομάζουμε Happy Trash [Χαρούμενα Σκουπίδια]. Δηλαδή, όταν ξεμένεις από υλικά, απλά δίνεις στα παιδιά σου μια σακούλα με ανακυκλώσιμα απορρίμματα, από τα οποία μπορούν να φτιάξουν ένα ρομπότ, ένα φρούριο ή μια πόλη».

«Όταν ξεμένεις από υλικά, απλά δίνεις στα παιδιά σου μια σακούλα με ανακυκλώσιμα απορρίμματα, από τα οποία μπορούν να φτιάξουν ένα ρομπότ, ένα φρούριο ή μια πόλη»

Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί σε νέο διαφημιστικό σποτ για γαριδάκια και, όπως παραδέχτηκε η Κούνις, δεν έβλεπε την ώρα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για να δραπετεύσει λίγο από την οικογενειακή καθημερινότητα: «Είχαμε περάσει ήδη 9 με 12 μήνες καραντίνας με τα παιδιά και ήμουν σε φάση, άντε, δυο μέρες έμειναν ακόμα!» είπε χαριτολογώντας η ηθοποιός. «Και ντρέπομαι που θα το πω, αλλά σκεφτόμασταν, επιτέλους, ελευθερία!».

Η ίδια έσπευσε, πάντως, να προσθέσει ότι «αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά μου» και πως της φάνηκε «περίεργο» το να περάσει χρόνο μακριά τους, καθώς είναι πολύ δεμένοι. «Η οικογένειά μας ήταν ούτως ή άλλως πολύ δεμένη κι αυτό ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από την πανδημία. Ξεχάσαμε πώς είναι να βγαίνεις από το σπίτι» κατέληξε η Κούνις.

«Η οικογένειά μας ήταν ούτως ή άλλως πολύ δεμένη κι αυτό ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από την πανδημία. Ξεχάσαμε πώς είναι να βγαίνεις από το σπίτι»

Στο πρώτο lockdown, μάλιστα, την άνοιξη του 2020, το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, λανσάροντας το «κρασί της καραντίνας». Το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα πήγαινε, όπως είχαν ανακοινώσει τότε, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που συμμετείχαν στον αγώνα κατά της COVID-19.

Δείτε το νέο, διασκεδαστικό σποτ με τη Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


EPA/Tibor Illyes HUNGARY OUT

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι