ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Αντέλ ακυρώνει τις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας και κλαίει με αναφιλητά

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram εξηγεί τους λόγους.

 Η Αντέλ ακυρώνει τις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας και κλαίει με αναφιλητά

«Λυπάμαι τόσο πολύ, το σοου μου δεν είναι έτοιμο» ανακοίνωσε από το προσωπικό της λογοαριασμό στο Instagram η Αντέλ, 24 ώρες μόλις την πρεμιέρα του.

«Η μισή ομάδα μου έχει Covid και ήταν απλώς αδύνατον να ολοκληρώσουμε το σόου» εξηγεί η διάσημη τραγουδίστρια, αναφέροντας επίσης ότι υπήρξαν και καθυστερήσεις παραδόσεων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Αντέλ θα έπρεπε να ξεκινήσει σήμερα, Παρασκευή 21/01, τη σειρά 24 παραστάσεων της στο Caesars Palace's Colosseum. Οι παραστάσεις με τον τίτλο Weekends With Adele είχαν προγραμματιστεί ως το τέλος Απριλίου με τα εισιτήρια να κυμαίνονται από 60 έως 500 ευρώ, ενώ η αμοιβή της ίδιας υπολογίζεται γύρω στις 500.000 λίρες σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Aυτή είναι η πρώτη σειρά ζωντανών εμφανίσεων μετά από πέντε χρόνια απουσίας. Μαζί με δύο συναυλίες που έχει ανακοινώσει και πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο στο Hyde Park είναι οι μόνες εμφανίσεις που έχουν ανακοινωθεί για την προώθηση του νέου της δίσκου.

Στο βίντεό της απολογείται στους θαυμαστές της με δάκρυα στα μάτια, ιδίως σε όσους είχαν ήδη ταξιδέψει για την πρώτη της παράσταση. «Ζητώ συγγνώμη που είναι τελευταία στιγμή. Είμαι πολύ στενοχωρημένη και ντρέπομαι και λυπάμαι τόσο πολύ για όσους ταξίδεψαν». Ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως αυτή τη στιγμή ήδη διευθετείται το πώς θα διευθετηθεί το ζήτημα.

Πολλοί θαυμαστές της είναι υποστηρικτοί, άλλοι όμως είναι έξαλλοι με την ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής αφού ήδη έχουν πληρώσει τα αεροπορικά τους εισιτήρια και τη διαμονή, έξοδα που μπορει΄να αγγίζουν και τις 1.3000 λίρες.

Ωστόσο, τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα υπερθέαμα δύο ωρών που είναι «ένα λαμπρό παράδειγμα το τι μπορεί να επιτύχει η αχαλίνωτη φαντασία», σύμφωνα με την περιγραφή του Las Vegas Review-Journal.

Κεντρική εικόνα: @adele

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.