ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Mπάρμπα Στρέιζαντ δώρισε μετοχές της Disney στη μικρή κόρη του Τζορτζ Φλόιντ, Τζιάνα

Όλο και περισσότεροι celebrities σπεύδουν να εξασφαλίσουν το μέλλον του μικρού κοριτσιού.

H Mπάρμπα Στρέιζαντ δώρισε μετοχές της Disney στη μικρή κόρη του Τζορτζ Φλόιντ, Τζιάνα

Μετά την μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια του GoFundMe μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια για την οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Φλόιντ, όλο και περισσότεροι celebrities σπεύδουν να δωρίσουν χρηματικά ποσά, πανεπιστημιακές υποτροφίες και περιουσιακά στοιχεία στην μικρή Τζιάνα, την κόρη του 46χρονου άντρα που δολοφονήθηκε αποτρόπαια από πρώην αστυνομικό στη Μινεάπολη, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσουν το μέλλον της.

Την αρχή έκανε ο Κάνιε Γουέστ που δώρισε στην Τζιάνα μία πλήρη υποτροφία για το Πανεπιστήμιου του Τέξας και τώρα η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπάρμπα Στέιζαντ έστειλε στο μικρό κορίτσι ένα πακέτο μετοχών της Disney μαζί με δύο προσωπικά της άλμπουμ.

Σε ένα ποστ στο Instagram που δημοσιεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, η Τζιάνα ευχαρίστησε την τραγουδίστρια για το δώρο της που την έκανε μέτοχο στη Disney. «Σας ευχαριστώ @barbrastreisand για το πακέτο μου, τώρα είμαι μέτοχος της Disney χάρη σε εσάς», γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία όπου η μικρή ποζάρει με τις μετοχές και στη συνέχεια δείχνει και τα δύο άλμπουμ της τραγουδίστριας. Μαζί με ένα πιστοποιητικό κατοχής μετοχών, το πακέτο με το δώρο περιλάμβανε δύο από τα άλμπουμ της Στρέιζαντ, το My Name Is Barbra του 1965 και το Color Me Barbra του 1966.

Δείτε την ανάρτηση της Τζιάνα.

Παρόλο που δεν είναι γνωστό πόσες μετοχές περιελάμβανε το δώρο, το περιοδικό Variety αναφέρει ότι κάθε μετοχή της Disney έχει σήμερα αξία περίπου 115 δολαρίων και πως η αξία των μετοχών αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τώρα που τα μέτρα για καραντίνα του κορωνοϊού έχουν αρχίσει να αίρονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπενθυμίζεται πως μια διαδικτυακή καμπάνια στο GoFundMe έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατ. δολάρια για την οικογένεια της μικρής Τζιάνα.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.