ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Kόρτνεϊ Κοξ βγήκε ξυπόλυτη για ψώνια στο Λος Άντζελες

Κάποιος από τους έκπληκτους πελάτες του μαγαζιού πρόλαβε να τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό του, απαθανατίζοντας τη στιγμή.

H Kόρτνεϊ Κοξ βγήκε ξυπόλυτη για ψώνια στο Λος Άντζελες

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μικρής οθόνης των 90's είναι η Κόρτεϊ Κοξ. Η τηλεοπτική μανιώδης νοικοκυρά των Friends που χάρισε στην αμερικανίδα πρωταγωνίστρια τον ρόλο της ζωής της και πολλά εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό μπορεί να μην κάνει εδώ και καιρό ενδιαφέροντα ή αξιομνημεύτα περάσματα από το σινεμά όμως η φήμη της είναι αρκετά για κρατάει ζωντανή την καριέρα της, αλλά και την δύναμη στις επιχειρήσεις της σε πολλά διαφορετικά πεδία.

Πράγματι η Κοξ είναι μία πολυάσχολη γυναίκα που σίγουρα προσπαθεί να χωρέσει μέσα στη μέρα της όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορεί όμως η τελευταία εμφάνιση σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες μάλλον πήγε την κατάσταση ένα βήμα παραπέρα.

Η κολλητή φίλη της Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε στο πολυκατάστημα, εν μέσω περιόδου εκπτώσεων (όχι ότι αυτό αποτελεί κάποια δικαιολογία) και άρχισε να κάνει τα ψώνια της με γρήγορους ρυθμούς μόνο σε κάποιο σημείο φαίνεται πως κουράστηκε και αποφάσισε να βγάλει τα παπούτσια της.

Όχι, η εικόνα που ακολουθεί δεν είναι από κάποιο δοκιμαστήριο αλλά από τους διαδρόμους του πολυκαταστήματος όπου η Κοξ περπατάει χωρίς παπούτσια προκειμένου να βρει πιο εύκολα και άνετα τα προϊόντα που θέλει να αγοράσει.

H Kόρτνεϊ Κοξ βγήκε ξυπόλυτη για ψώνια στο Λος Άντζελες
Η κολλητή φίλη της Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε στο πολυκατάστημα, εν μέσω περιόδου εκπτώσεων (όχι ότι αυτό αποτελεί κάποια δικαιολογία) και άρχισε να κάνει τα ψώνια της με γρήγορους ρυθμούς.

Κάποιος από τους έκπληκτους πελάτες του μαγαζιού πρόλαβε να τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό του, απαθανατίζοντας τη στιγμή κατά την οποία η ηθοποιός πήγε το casual στυλ σε άλλο επίπεδο. Φορώντας απλά την λίγο ταλαιπωρημένη και ξεπλυμένη φόρμα της, λοιπόν, η ηθοποιός, που πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με το Facebook και την παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προκαλεί απορία με τον τρόπο που επέλεξε να περιφέρεται μέσα σε κεντρικό πολυκατάστημα χωρίς να φοράει τα παπούτσια της.

Από την άλλη, αν μία λογίστρια πράξει κάτι ανάλογο θα θεωρηθεί σίγουρα λιγάκι παρανοϊκή. Από την στιγμή που το κάνει κάποια σαν την Kοξ o χαρακτηρισμός που της αποδίδεται είναι απλά «εκκεντρική».

Τουλάχιστον όταν κατέβηκε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητο της θυμήθηκε να φορέσει τα sneakers της. Στο μεταξύ να προσθέσουμε πως όλο αυτό έγινε μόνο και μόνο για μία μίνι σακουλίτσα από την μπουτίκ του οίκου Celine.

Τουλάχιστον όταν κατέβηκε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητο της θυμήθηκε να φορέσει τα sneakers της.

Read Next

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024