ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Bασίλισσα Ράνια οδηγεί το Tesla της με συνοδηγό την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Η βασίλισσα της Ιορδανίας βρέθηκε πίσω από το τιμόνι στην ξενάγηση της δούκισσας της Κορνουάλης.

H Bασίλισσα Ράνια οδηγεί το Tesla της με συνοδηγό την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Η βασιλική περιοδεία του πρίγκιπα Καρόλου με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ξεκίνησε και πάλι, έπειτα από την διακοπή που υπέστη λόγω της πανδημίας. Πρώτη στάση για το βασιλικό ζεύγος ήταν η Ιορδανία και η συνάντηση με τον βασιλιά της χώρας Αμπντάλα Β’, την βασίλισσα Ράνια και τον διάδοχο του θρόνου, Χουσεϊν. Οι royals της Ιορδανίας υποδέχτηκαν τον δούκα και την δούκισσα στο Παλάτι στο Αμμάν, όπου συζήτησαν για ζητήματα ποικίλης θεματολογίας, με την βασίλισσα Ράνια να ξεναγεί ύστερα την Καμίλα στο «The Queen Rania Family and Child Center», το οποίο έχει ιδρύσει η ίδια στην πόλη της Μέσης Ανατολής.

Οι royals της Ιορδανίας υποδέχτηκαν τον δούκα και την δούκισσα στο Παλάτι στο Αμμάν, όπου συζήτησαν για ζητήματα ποικίλης θεματολογίας, με την βασίλισσα Ράνια να ξεναγεί ύστερα την Καμίλα στο «The Queen Rania Family and Child Center», το οποίο έχει ιδρύσει η ίδια στην πόλη της Μέσης Ανατολής.

H Bασίλισσα Ράνια οδηγεί το Tesla της με συνοδηγό την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Αν και στην αρχή, όλα έμοιαζαν ότι πρόκειται για ακόμα μια τυπική επίσκεψη, η ανατροπή έγινε από την βασίλισσα της Ιορδανίας, η οποία σαν σωστή οικοδέσποινα θέλησε να ξεναγήσει η ίδια τους καλεσμένους της. Παρά τις ψηλοτάκουνες γόβες που φορούσε, η βασίλισσα Ράνια δεν δίστασε να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της και να οδηγήσει την μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της πρωτεύουσας. Η κίνηση αυτή προκάλεσε έκπληξη στην Καμίλα, η οποία ωστόσο απόλαυσε την βόλτα με το Tesla, καθισμένη στην θέση του συνοδηγού. Όπως ήταν φυσικό, την βόλτα των δύο royal στους δρόμους του Αμμάν, συνόδευσαν αυτοκίνητα της ασφάλειας.

Οι δύο γαλαζοαίματες παρακολούθησαν αρκετές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στον ίδρυμα της βασίλισσας Ράνιας, με επίκεντρο παιδιά ιορδανικής, παλαιστινιακής και συριακής καταγωγής που διαμένουν στην πόλη.

Τόσο η βασίλισσα της Ιορδανίας, όσο και η δούκισσα της Κορνουάλης, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα κομψές, αναδεικνύοντας το προσωπικό τους στιλ. Από την μια, η βασίλισσα Ράνια επίλεξε ένα λευκό Dior coat dress με χρυσές λεπτομέρειες και αξεσουάρ, ενώ η Καμίλα φορούσε ένα γαλάζιο shirt dress με λευκά prints, το οποίο συνδύασε με nude γόβες και τσάντα χειρός.

Κεντρική Φωτογραφία: Abacca Press

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.