ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γκρέις Κέλι - Καρολίνα: Φορούν τα μαγιό τους και απολαμβάνουν τη θάλασσα τη δεκαετία του '70

Μία σπάνια φωτογραφία με τις δύο γυναίκες.

Γκρέις Κέλι - Καρολίνα: Φορούν τα μαγιό τους και απολαμβάνουν τη θάλασσα τη δεκαετία του '70

Η Γκρέις Κέλι, αν και έμεινε γνωστή στην ιστορία ως η θλιμμένη πριγκίπισσα του Μονακό καθώς απαρνήθηκε την καριέρα της και αναβαθμίστηκε από star σε μια σωστή γαλαζοαίματη μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα των Μονεγάσκων Ρενιέ Γ΄, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τύπος αναφερόταν σε εκείνη για τα τρυφερά μητρικά συναισθήματα που απέπνεε, εξυμνώντας μάλιστα την υπέροχη σχέση που διατηρούσε με τα τρία της παιδιά. Το ιδιαίτερο αυτό δέσιμο απεικόνιζαν επανειλημμένα παπαράτσι και φωτογράφοι της εποχής, αποδεικνύοντας ότι η οικογένεια των Γκριμάλντι ζούσε ευτυχισμένη και μονιασμένη.

Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν μάλλον διαφορετική. Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μοιράζεται ένα υπέροχο στιγμιότυπο όπου μπορούμε να δούμε την Γκρέις Κέλι μαζί με την κόρη της Καρολίνα, να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Φορούν μάλιστα και το ίδιο μαγιό. «Για χρόνια οι φωτογραφίες των Γκριμάλντι μετέδιδαν την εικόνα μιας ιδιαίτερα δεμένης οικογένειας» αναφέρει αρχικά η δημοσιογράφος στην λεζάντα που συνοδεύει την δημοσίευση, προσθέτοντας στην συνέχεια «Ωστόσο, στη βιογραφία του αδελφού της πρίγκιπα Αλβέρτου, η Καρολίνα περιγράφει μια μάλλον διαφορετική κατάσταση».

Όταν ήμασταν παιδιά δεν βλέπαμε σχεδόν ποτέ τους γονείς μας. Νομίζω πως τόσο για μένα όσο και για τον αδελφό μου η γκουβερνάντα μας ήταν το πιο σημαντικό πρόσωπο της παιδικής μας ηλικίας.

Και πράγματι, παρά τις αμέτρητες στιγμές που η Γκρέις Κέλι φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά της, πριγκίπισσα Καρολίνα, πριγκίπισσα Στεφανί και πρίγκιπα Αλβέρτο, η 65χρονη πλέον Καρολίνα αποκάλυψε πως δεν έβλεπε συχνά τους γονείς της, ενώ το σημαντικότερο πρόσωπο των παιδικών τους χρόνων υπήρξε η γκουβερνάντα. «’Όταν ήμασταν παιδιά δεν βλέπαμε σχεδόν ποτέ τους γονείς μας» διηγήθηκε η πριγκίπισσα. «Νομίζω πως τόσο για μένα όσο και για τον αδελφό μου η γκουβερνάντα μας ήταν το πιο σημαντικό πρόσωπο της παιδικής μας ηλικίας”

Η αλήθεια βέβαια είναι πως αν η πολυάσχολη ζωή του πριγκιπικού ζεύγους του Μονακό δεν επέτρεπε στους γονείς να περνούν όσο χρόνο επιθυμούσαν με τα παιδιά τους, αυτό πληρώθηκε αργότερα πολύ ακριβά. Η Καρολίνα δεν εξελίχθηκε σε μια συνηθισμένη πριγκίπισσα. Ήδη από τα εφηβικά της χρόνια οι διάφοροι ερωτικοί δεσμοί και οι συγκρούσεις με τους γονείς της που προσπαθούσαν να την τιθασεύσουν έφταναν συνεχώς στα πρωτοσέλιδα, ενώ λίγο αργότερα η μικρότερη αδελφή της Στεφάνι κατάφερε να την ξεπεράσει σε αταξίες. Όσο για τον Αλβέρτο; Για δεκαετίες έμοιαζε πολύ πιο ήσυχος από τις αδελφές του μέχρι που έγινε γνωστό ότι είχε αποκτήσει δυο παιδιά εκτός γάμου...» σημειώνεται στο caption της φωτογραφίας.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.