ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Γνώρισα τη Δανάη Μιχαλάκη ενώ δούλευε σερβιτόρα. Ξαφνικά έγινε το κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες»

Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου, αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας τους με τη Δανάη και τις σκέψεις τους για γάμο.

«Γνώρισα τη Δανάη Μιχαλάκη ενώ δούλευε σερβιτόρα. Ξαφνικά έγινε το κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες»

Ο γοητευτικός γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου, πρωταγωνιστής στο «Σχεδόν ενήλικες» της Μυρτώς Κοντοβά, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» για την επαγγελματική διαδρομή του, τη σχέση με τη μητέρα του αλλά και με τη σύντροφό του, Δανάη Μιχαλάκη, από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Έχω πολλές μνήμες από παρασκήνια θεάτρου και καμαρίνια» αποκαλύπτει, αν και είχε την «περιέργεια» και πήγαινε θέατρο κυρίως από 10-12 ετών, παρά την καριέρα της μητέρας του. Έμελλε αργότερα μάλιστα να σκηνοθετήσει τη Φιλαρέτη Κομνηνού σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση, τον «Αρίστο», που προβλήθηκε και οnline. «Στην αρχή πίστευα ότι θα έχουμε πολλά προβλήματα στη συνεργασία με τη μητέρα μου. Γιατί όταν η προσωπική σχέση μπαίνει σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχει ένας φόβος για το πώς θα υπάρξει ισορροπία και χρυσή τομή».

Έμελλε αργότερα μάλιστα να σκηνοθετήσει τη Φιλαρέτη Κομνηνού σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση, τον «Αρίστο», που προβλήθηκε και οnline.

Σε αντίθεση με το ρόλο της, πάντως, η Φιλαρέτη Κομνηνού δεν υπήρξε καθόλου αυταρχική μητέρα, όπως διευκρινίζει ο Παπαγεωργίου, «ήταν πάρα πολύ γλυκιά και πολύ φίλη».

Αναπόφευκτα η συνέντευξη δεν μπορεί παρά να μη θίξει και την πολυσυζητημένη σχέση του ηθοποιού και σκηνοθέτη με τη Δανάη Μιχαλάκη. «Είχα το φόβο της δέσμευσης, πάρα πολύ και πολλές αποτυχίες» λέει αναφερόμενος στο παρελθόν. «Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα».

Με τη Δανάη, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά: «Έχουμε συζητήσει τον γάμο, το σκεφτόμαστε πολύ, τώρα το πότε και πώς και τι δεν ξέρω. Εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Δούλευε σερβιτόρα και ξαφνικά στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το κάστινγκ για τις “Άγριες Μέλισσες” και μετά ήρθαν όλα τα άλλα. Αυτό που έχει συμβεί είναι σαν μια παραμυθένια ιστορία, γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς και της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:


Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.