ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φοράει κάθε μέρα τα ίδια ρούχα στη δουλειά;

Κάθε πρωί, εμφανίζεται στους συναδέλφους του με γκρι T-shirt. Κι αν σε μας φαίνεται βαρετό, ο ιδρυτής του Facebook εξηγεί πώς αυτό τον βοηθά να είναι πιο παραγωγικός

Γιατί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φοράει κάθε μέρα τα ίδια ρούχα στη δουλειά;

Υπάρχει ένα πράγμα που ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν έχει αλλάξει από τότε που λάνσαρε το Facebook και έγινε ένας από τους νεότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο: Το γκρι T-shirt που φοράει.

Ο ιδρυτής του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου μοιράστηκε μια φωτογραφία της ντουλάπας του και των δύο τύπων μπλούζας τους οποίους φοράει καθημερινά αυτή την εβδομάδα που επέστρεψε στη δουλειά μετά από την άδεια πατρότητας.

First day back after paternity leave. What should I wear?

Posted by Mark Zuckerberg on Monday, 25 January 2016

Και αν το ... απαράλλαχτο ντύσιμό του φαίνεται σε εμάς μονότονο και ανιαρό, εκείνος απαντά ότι υπάρχει λόγος που το ακολουθεί, εφόσον τον βοηθά να εστιάζει όλη την ενέργειά του στις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρει και αυτές σχετίζονται με τη δουλειά του.

Ο 31χρονος Μαρκ το εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας ομιλίας του το 2014, όταν κάποιος από το κοινό τον ρώτησε γιατί δεν αλλάζει τα ρούχα του ποτέ. «Θέλω να διαμορφώσω τη ζωή μου με τέτοιο τρόπο, ώστε να χρειάζεται να παίρνω όσο το δυνατόν λιγότερες αποφάσεις εκτός από αυτές που αφορούν το πώς μπορώ να εξυπηρετώ καλύτερα την κοινότητα των μελών του facebook», ήταν η απάντησή του.

«Είμαι πολύ τυχερός που, όταν ξυπνάω κάθε πρωί, εξυπηρετώ περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Και αισθάνομαι ότι δεν κάνω τη δουλειά μου σωστά αν ξοδεύω την ενέργειά μου σε πράγματα ανούσια», εξήγησε.

Δεδομένου, πάντως, ότι η περιουσία του Ζούκερμπεργκ εκτιμάται πλέον στα ... 37,5 δισεκατομμύρια δολάρια (!), ίσως αυτή η ... παράξενη ενδυματολογική επιλογή να δικαιολογείται κατά κάποιο τρόπο.

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.