ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί ο Μάικλ Τζάκσον επέμενε να φοράει μάσκες στα παιδιά του; Η αποκάλυψη της κόρης του

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, αποκάλυψε ότι θα του είναι για πάντα ευγνώμων γι' αυτή του την απόφαση.

Γιατί ο Μάικλ Τζάκσον επέμενε να φοράει μάσκες στα παιδιά του; Η αποκάλυψη της κόρης του

Το να είσαι ένα από τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον αυτόματα σημαίνει ότι έχεις πρόσβαση σε μία ζωή από την οποία δεν θα λείπει τίποτα. Ταυτόχρονα σημαίνει ότι στη ζωή σου δεν θα υπάρχει ίχνος ηρεμίας και ιδιωτικότητα.

Η 22χρονη, σήμερα, κόρη του Πάρις, η οποία εργάζεται ως μοντέλο αλλά έχει πια αρχίσει να ασχολείται και με τη μουσική, εξομολογήθηκε πρόσφατα στη σειρά «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn» όπου συμμετέχει, ότι η καθημερινότητα της στο πλευρό του υπερδιάσημου πατέρα της ήταν πάντα δύσκολη.

Όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ της, Τομ Χάμιλτον, η Πάρις είχε ανέκαθεν προβλήματα με τους δημoσιογράφους που την έβλεπαν «απλά ως η κόρη του Μάικλ» και δεν σεβάστηκαν ποτέ την επιθυμία της για κάποια διακριτικότητα, ακόμα κι όταν η ίδια είχε κάνει ρητή συμφωνία με κάποιο μέσο ενημέρωσης πριν από μία συνέντευξη.

Συγκεκριμένα το 2017, το μεγάλο μουσικό περιοδικό Rolling Stone είχε αρχικά ισχυριστεί ότι θέλει να της κάνει μία συνέντευξη για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά στην πορεία της συζήτησης ο δημοσιογράφος άρχισε να ρωτάει όλα όσα είχαν συμφωνήσει ό,τι δεν θέλει να απαντήσει η Πάρις.

Εκείνη και η Χάμιλτον υποστηρίζουν τώρα πως το περιοδικό είχε συμφωνήσει να μην γίνει καμία αναφορά στον πατέρα της, παρόλα αυτά στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν: «Paris Spills Jackson Secrets», ενώ η Πάρις συμπλήρωσε ότι εξαπατήθηκε και στη φωτογράφηση καθώς την έβαλαν να ποζάρει μπροστά σε μία τοιχογραφία του πατέρα της, που πίστευε ότι θα ήταν καλυμμένη.

Το αποτέλεσμα της παραπάνω πολύ κακής εμπειρίας ήταν το 22χρονο μοντέλο να αλλάξει άρδην τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και τα πιο έγκυρα.

«Αν πρόκειται να κάνω μια συνέντευξη, είναι μόνο γραπτώς. Πριν από αυτό παραποιούνταν τα όσα έλεγα, ακόμα και από αξιόπιστα περιοδικά» είπε η Πάρις. Πλέον πρόσθεσε ότι τα έχει όλα γραπτώς σε μηνύματα ή e-mail για να «έχω απόδειξη για όσα είπα και δεν μπορεί κανείς να τα παραποιήσει».

Φυσικά η Πάρις μίλησε και για το πόσο δύσκολο ήταν να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της κατά την παιδική ηλικία, καθώς όλοι αναζητούσαν σαν τρελοί μία φωτογραφία όπου θα πόζαρε μαζί με τον μπαμπά της. Όπως εξομολογήθηκε θα είναι για πάντα ευγνώμων στον πατέρα της για το γεγονός ότι εκείνος συνήθιζε να φοράει πάντα μάσκα σε εκείνη και στον αδελφό της, Πρινς, κάτι το οποίο αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σόουμπιζ των 00's.

Όπως εξομολογήθηκε η Τζάκσον ο βασιλιάς της ποπ είχε πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση γιατί δεν ήθελε με τίποτα να βλέπουν οι παπαράτσι τα πρόσωπα των παιδιών τους. Ο σούπερ σταρ της ποπ δεν επιθυμούσε να έχουν και εκείνα την δική του μοίρα και βιώσουν την ίδια καταπίεση. Όπως είπε η Πάρις θα τον ευχαριστεί για μία ζωή γιατί χάρη σε αυτή του την απόφαση μπορούσε σαν παιδί να βγει έξω και να φάει ή να πάει κάπου να παίξει χωρίς να την αναγνωρίσει κανείς.

Δείτε στο βίντεο μία σειρά από φωτογραφίες με την Πάρις Τζάκσον και τον πατέρα της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάλη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.