ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί ο Μάικλ Τζάκσον επέμενε να φοράει μάσκες στα παιδιά του; Η αποκάλυψη της κόρης του

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, αποκάλυψε ότι θα του είναι για πάντα ευγνώμων γι' αυτή του την απόφαση.

Γιατί ο Μάικλ Τζάκσον επέμενε να φοράει μάσκες στα παιδιά του; Η αποκάλυψη της κόρης του

Το να είσαι ένα από τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον αυτόματα σημαίνει ότι έχεις πρόσβαση σε μία ζωή από την οποία δεν θα λείπει τίποτα. Ταυτόχρονα σημαίνει ότι στη ζωή σου δεν θα υπάρχει ίχνος ηρεμίας και ιδιωτικότητα.

Η 22χρονη, σήμερα, κόρη του Πάρις, η οποία εργάζεται ως μοντέλο αλλά έχει πια αρχίσει να ασχολείται και με τη μουσική, εξομολογήθηκε πρόσφατα στη σειρά «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn» όπου συμμετέχει, ότι η καθημερινότητα της στο πλευρό του υπερδιάσημου πατέρα της ήταν πάντα δύσκολη.

Όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ της, Τομ Χάμιλτον, η Πάρις είχε ανέκαθεν προβλήματα με τους δημoσιογράφους που την έβλεπαν «απλά ως η κόρη του Μάικλ» και δεν σεβάστηκαν ποτέ την επιθυμία της για κάποια διακριτικότητα, ακόμα κι όταν η ίδια είχε κάνει ρητή συμφωνία με κάποιο μέσο ενημέρωσης πριν από μία συνέντευξη.

Συγκεκριμένα το 2017, το μεγάλο μουσικό περιοδικό Rolling Stone είχε αρχικά ισχυριστεί ότι θέλει να της κάνει μία συνέντευξη για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά στην πορεία της συζήτησης ο δημοσιογράφος άρχισε να ρωτάει όλα όσα είχαν συμφωνήσει ό,τι δεν θέλει να απαντήσει η Πάρις.

Εκείνη και η Χάμιλτον υποστηρίζουν τώρα πως το περιοδικό είχε συμφωνήσει να μην γίνει καμία αναφορά στον πατέρα της, παρόλα αυτά στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν: «Paris Spills Jackson Secrets», ενώ η Πάρις συμπλήρωσε ότι εξαπατήθηκε και στη φωτογράφηση καθώς την έβαλαν να ποζάρει μπροστά σε μία τοιχογραφία του πατέρα της, που πίστευε ότι θα ήταν καλυμμένη.

Το αποτέλεσμα της παραπάνω πολύ κακής εμπειρίας ήταν το 22χρονο μοντέλο να αλλάξει άρδην τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και τα πιο έγκυρα.

«Αν πρόκειται να κάνω μια συνέντευξη, είναι μόνο γραπτώς. Πριν από αυτό παραποιούνταν τα όσα έλεγα, ακόμα και από αξιόπιστα περιοδικά» είπε η Πάρις. Πλέον πρόσθεσε ότι τα έχει όλα γραπτώς σε μηνύματα ή e-mail για να «έχω απόδειξη για όσα είπα και δεν μπορεί κανείς να τα παραποιήσει».

Φυσικά η Πάρις μίλησε και για το πόσο δύσκολο ήταν να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της κατά την παιδική ηλικία, καθώς όλοι αναζητούσαν σαν τρελοί μία φωτογραφία όπου θα πόζαρε μαζί με τον μπαμπά της. Όπως εξομολογήθηκε θα είναι για πάντα ευγνώμων στον πατέρα της για το γεγονός ότι εκείνος συνήθιζε να φοράει πάντα μάσκα σε εκείνη και στον αδελφό της, Πρινς, κάτι το οποίο αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σόουμπιζ των 00's.

Όπως εξομολογήθηκε η Τζάκσον ο βασιλιάς της ποπ είχε πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση γιατί δεν ήθελε με τίποτα να βλέπουν οι παπαράτσι τα πρόσωπα των παιδιών τους. Ο σούπερ σταρ της ποπ δεν επιθυμούσε να έχουν και εκείνα την δική του μοίρα και βιώσουν την ίδια καταπίεση. Όπως είπε η Πάρις θα τον ευχαριστεί για μία ζωή γιατί χάρη σε αυτή του την απόφαση μπορούσε σαν παιδί να βγει έξω και να φάει ή να πάει κάπου να παίξει χωρίς να την αναγνωρίσει κανείς.

Δείτε στο βίντεο μία σειρά από φωτογραφίες με την Πάρις Τζάκσον και τον πατέρα της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

19 Νοε 2025

Αιμίλιος Χειλάκης - Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | Θεατρική βραδιά μαζί με τις συζύγους τους

Οι chic εμφανίσεις της Αθηνάς Μαξίμου και της Λίνας Πρίντζου στην επίσημη πρεμιέρα δημοφιλούς παράστασης.

19 Νοε 2025

Ο Trump και η Melania παρέθεσαν δείπνο για τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο! Παρόντες και οι Εlon Musk, Cristiano Rοnaldo

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, η πρώτη κυρία Melania Trump και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος και πρωθυπουργός Μohammed bin Salman σε δείπνο στην Ουάσινγκτον, στις 18 Νοεμβρίου 2025

Περισσότερα από

News

19 Νοε 2025

Βeatrice Borromeo | Η επιτομή της κομψότητας στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Beatrice Borromeo ήταν μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας που παρακολούθησαν τη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Μονακό, στο πλαίσιο των τελετών για τον εορτασμό της "Εθνικής Ημέρας στο Μονακό".

19 Νοε 2025

Kate Middleton | Πώς τίμησε την κόρη της Charlotte με μια σημαντική λεπτομέρεια στη νέα της εμφάνιση

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρευρέθηκε σε μια σύνοδο κορυφής για την προσχολική ηλικία στο Λονδίνο την Τρίτη.

19 Νοε 2025

Μετά τη βασίλισσα Maxima και η Brigitte Macron incognito σε συναυλία της Lady Gaga

H Πρώτη Κυρία της Γαλλίας παρακολούθησε διακριτικά το live της Lady Gaga στο Accor Arena στο Παρίσι.

19 Νοε 2025

Taylor Swift | Είναι η έμπνευση πίσω από τη λέξη της χρονιάς για το 2025 του λεξικού του Cambridge

Τι σημαίνει ο όρος "parasocial" και ποια η σχέση της με την pop star;

19 Νοε 2025

Ευγενία Σαμαρά | Μεταμορφώθηκε ξανά στην τηλεοπτική "Σάρα" και μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της

Η Ευγενία Σαμαρά μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από την επανένωση με τους συμπρωταγωνιστές της.

19 Νοε 2025

Renée Zellweger | Το σπάνιο δημόσιο σχόλιο του 46χρονου συντρόφου της μετά από 4 χρόνια σχέσης

Ποιος είναι ο Ant Anstead που έχει κάνει την ηθοποιό να χαμογελά ξανά.

19 Νοε 2025

Αλεξάνδρα Νίκα | Προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα πρώτα γενέθλια του Βασίλη Αργυρού

Η Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για τον μικρό της πρίγκιπα.

19 Νοε 2025

Βασίλισσα Καμίλα | Η επίσημη εμφάνιση με τη γαμήλια τιάρα άλλου βασιλικού προσώπου

Η λεπτομέρεια στη νέα εμφάνιση της Καμίλα σε επίσημο δείπνο στο Windsor που συζητήθηκε.

18 Νοε 2025

Ελένη Βουλγαράκη | Με τέλειο look και full in love στη νέα κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης απολαμβάνουν τις βόλτες τους στη Λισαβόνα.