ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω ήδη κινηθεί νομικά»

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεσπά για τα δημοσιεύματα.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω ήδη κινηθεί νομικά»

Με ένα μήνυμα του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεσπά για τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών και ενημερώνει πως έχει ήδη κινηθεί νομικά για τη συκοφαντική σε βάρος του δυσφήμιση.

«Με έκπληξη και οργή υφίσταμαι από χτες την απόλυτη κατακρεούργηση της προσωπικότητάς μου, μέσα από δημοσιεύματα που με εμφανίζουν δήθεν να κάνω όργια και χρήση ναρκωτικών, να διαφθείρω «νεαρά» κορίτσια και να βιντεοσκοπώ, επιπλέον, τα τεκμήρια της δήθεν «ακολασίας» μου.

Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου “Netflix”, με τον τίτλο “Suburra”, η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο, το οποίο γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική, κριτική και εμπορική επιτυχία.

Στη τηλεοπτική αυτή σειρά, που μεταδίδεται από το συνδρομητικό δίκτυο “Netflix”, υποδύομαι, ως ηθοποιός, τον ρόλο ενός διεφθαρμένου μυθοπλαστικού χαρακτήρα, ακολουθώντας τις σεναριακές και σκηνοθετικές απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου μου.

Για το θέμα αυτό έχω κινηθεί ήδη νομικά. Είναι, ωστόσο, αδιανόητο, κατά την άποψή μου, να αναγκάζομαι να υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου έναντι αυτού του «είδους» του Τύπου που έχει πλέον φτάσει σε μια άνευ προηγουμένου ρυπαρότητα, η οποία καταστρέφει συνειδητά και κατ’ επάγγελμα τον πυρήνα της προσωπικότητας και της οικογενειακής ζωής ανθρώπων.

Οι υπεύθυνοι για αυτή την αθλιότητα δεν σκέφτηκαν καν τον αντίκτυπο που θα είχε η πράξη τους στην ψυχική υγεία των οικείων μου, των παιδιών μου και των στενών μου συγγενών. Το ζήτημα αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανέναν και ειδικά τους επίσημους φορείς, τις ανεξάρτητες και τις δικαστικές αρχές, τις οποίες καλώ να επιληφθούν άμεσα της ανεξέλεγκτης αυτής κατάστασης, ως προς τη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμιση», αναφέρει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω ήδη κινηθεί νομικά»

Πηγή: zappit.gr

Read Next

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.

16 Ιαν 2026

Πέθανε η Μέλπω Ζαροκώστα - Η ζωή μιας γυναίκας που τόλμησε να δημιουργήσει

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια καλλιτεχνική διαδρομή που σημάδεψε γενιές.