ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου. Ο Νίκος έχει άσθμα και ο Δημήτρης μυασθένεια Gravis»

Η Καλομοίρα μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην Αμερική, με δύο παιδιά με χρόνια θέματα υγείας.

«Φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου. Ο Νίκος έχει άσθμα και ο Δημήτρης μυασθένεια Gravis»

Η ζωή ενός επώνυμου μπορεί να δείχνει ειδυλλιακή, ιδιαίτερα μέσα από τα φίλτρα εξιδανίκευσης του Instagram, όμως σε κάποιες περιπτώσεις αρκεί να μιλήσει κάποιος με ειλικρίνεια για αυτήν, για να γκρεμιστεί η τέλεια εικόνα της στα μάτια μας.

Όλοι αντιμετωπίζουν τις δικές τους δυσκολίες και η Καλομοίρα δεν αποτελεί εξαίρεση: Σε νέα συνέντευξή της στο «Hello» περιέγραψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι δίδυμοι γιοι της, που δείχνουν ακόμα πιο απειλητικά στην εποχή της πανδημίας.

Η Καλομοίρα έχει τρία παιδιά, μαζί με τον Γιώργο Μπούσαλη, τους 8χρονους Δημήτρη και Νίκο και την 4χρονη Αναστασία Καλομοίρα.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν από το περιοδικό για την εμπειρία της από την πανδημία του κορονοϊού, είπε: «Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, πέρασα όλο το διάστημα σπίτι μαζί με την οικογένειά μου, όπως φυσικά κι όλος ο κόσμος. Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς. Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί – και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG), που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος.

«Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί – και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG)»

»Θυμάμαι ότι ζήσαμε με τον Γιώργο κάποιες δύσκολες ημέρες, αγχωμένοι με την άγνοια που επικρατούσε γύρω από τον κορονοϊό και ήμασταν κυριολεκτικά κολλημένοι στην τηλεόραση όλη την ώρα. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά 24/7 ήταν μία πίστα γεμάτη προκλήσεις και τρέλα.

»Γι’ αυτό και πέρυσι το καλοκαίρι που δεν ήρθαμε στην Ελλάδα, νοικιάσαμε ένα μεγάλο τροχόσπιτο και ναι μεν ήμασταν πάλι οι πέντε μας, αλλά νιώσαμε καλύτερα γιατί αλλάξαμε παραστάσεις κι είδαμε από κοντά μέρη της Αμερικής τα οποία υπό άλλες συνθήκες, ενδεχομένως να μην γνωρίζαμε.

»Μεταξύ άλλων, στο road trip που κάναμε επισκεφθήκαμε το Ουαϊόμινγκ, το Κολοράντο, το Κάνσας, την Αριζόνα, το Τενεσί και άλλα πανέμορφα, καταπράσινα μέρη. Ήταν πραγματικά ένα ωραίο ταξίδι που ωφέλησε την οικογένειά μας, ιδιαίτερα η καθημερινή στενή επαφή με την φύση».

Δείτε φωτογραφίες από την οικογενειακή καθημερινότητά της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @itskalomira


Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.