ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έχασα την ακοή μου από το ένα αφτί»

Το αυτοάνοσο που την ταλαιπώρησε, η σχέση με την κόρη της και η απώλεια της μητέρας της.

«Έχασα την ακοή μου από το ένα αφτί»

Η Ράνια Τζίμα προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας ανοιχτά στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» για ζητήματα τόσο προσωπικής φύσεως, όσο και για την επαγγελματική της καριέρα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, εξήγησε πως ο χώρος εργασίας της απαιτεί κόπο και προσπάθεια, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτο στρες σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, εξαιτίας ενός αυτοάνοσου, το οποίο προκλήθηκε απο το άγχος, έχασε την ακοή της απο το ένα αφτί, γεγονός που δεν την εμπόδισε, ωστόσο, να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά. «Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αφτί μου εντελώς. Όταν έπαθε το μεγάλο οικονομικό κρασάρισμα η Κύπρος, εγώ έκανα τότε υπουργείο ανάπτυξης. Ήμουν μόνη μου τότε και ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα ότι δεν ακούω από το ένα αυτί. Νόμιζα έχει μπει νερό. Πόνο δεν είχα κανένα, συνέχισα να δουλεύω, περνούσαν οι μέρες κι εγώ κουφή εντελώς. Ο πόνος σε κινητοποιεί θα σε στείλει στο γιατρό, αυτό ήταν ένα βουβό πράγμα. Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες. Κάνουμε το ακουόγραμμα και μου λέει “εσείς δεν ακούτε καθόλου”. Μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Έκανα αγωγή, κάτι λίγο κερδίσαμε. Ένα 20% περίπου και η ζωή συνεχίζεται. Το ακουστικό νεύρο καταστράφηκε. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ράνια Τζίμα μεταξύ άλλων μίλησε και για την σχέση που έχει αποκτήσει με την 5χρόνη κόρη της, Ελένη, η οποία κατάφερε, μέσα απο το δέσιμο τους, να την πείσει πως είναι έτοιμη να αποκτήσει και δεύτερο παιδί. «Η Ελένη είναι πέντε ετών και κοιμάται ακόμη μαζί μας, οπότε ξυπνάω και το παιδί είναι πάνω μου. Το πρωί ετοιμάζω την Ελένη και ταυτόχρονα ενημερώνομαι και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της. Η Ελένη με έπεισε να θέλω να αποκτήσω κι άλλο παιδί», εξηγεί.

Η δημοσιογράφος επισήμανε πως η απουσία της μητέρας της, της κόστισε ιδιαίτερα και παλεύει αρκετά ώστε να ξεπεράσει το θλιβερό αυτό γεγονός, παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τον θάνατό της. «Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια από την απώλεια της μητέρας μου, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη νιώθω την παρουσία της ακόμη και τη μυρωδιά της και όλο αυτό με ζορίζει. Σε όλους τους σταθμούς της ζωής μου σκέφτομαι γιατί δεν είναι εδώ η μητέρα μου που με αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου. Το πάλεψα με όλους τους τρόπους: μόνη, με φίλους, με συγγενείς και με ψυχανάλυση σε ψυχίατρο για αρκετά χρόνια, με βοήθησε πολύ».

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

07 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: To look της Μαρίνας Σάττι που ενθουσίασε τους fans της

Το γαλλικό brand που προτίμησε για την εμφάνισή της, στην τελετή έναρξης της Eurovision 2024.

07 Μαϊ 2024

Καταλήψεις για τη Γάζα σε Οξφόρδη kai Κέιμπριτζ

Βρετανοί φοιτητές έστησαν σκηνές στις ιστορικές πανεπιστημιουπόλεις της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.

Περισσότερα από

News

07 Μαϊ 2024

Met Gala 2024 | Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στο χαλί

To φετινό Met Gala ήταν μια ευκαιρία για να δείξουν το πόσο ταιριαστοί είναι ακόμη και στιλιστικά.

07 Μαϊ 2024

Σταμάτης Φασουλής: Η Άννα Παναγιωτοπούλου, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα το βρήκα σε εκείνη

"Είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα", εξομολογήθηκε ο Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας.

07 Μαϊ 2024

No Woman's Land: Σε 11 χρόνια φυλάκισης έπειτα από μυστική δίκη καταδίκασαν 29χρονη στη Σαουδική Αραβία για τα ρούχα και τις αναρτήσεις της

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Μανάχελ αλ Οτάιμπι, 29 ετών, επειδή πήγε σε καταστήματα χωρίς αμπάγια.

07 Μαϊ 2024

Ο Κιάνου Ριβς υμνεί τη δημιουργικότητα σε νέο ντοκιμαντέρ

"Θέλουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα: "Από πού πηγάζει η ανθρώπινη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα;"" είπε ο ίδιος και ο συμπαραγωγός Γκαρντ Χόλινγκερ.

06 Μαϊ 2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αρνείται να σκηνοθετήσει για τον πιο πολύτιμο λόγο

Παρότι έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν, αυτή την περίοδο δεν θέλει να το κάνει.

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.