ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έτσι έχασε η Μαρία Μπεκατώρου οχτώ κιλά- Η αλλαγή στο σώμα της είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή

Εδώ και μήνες, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να έχει αποκτήσει μια ακόμη πιο καλλίγραμμη σιλουέτα και αναφέρθηκε στη θεαματική αυτή αλλαγή.

Έτσι έχασε η Μαρία Μπεκατώρου οχτώ κιλά- Η αλλαγή στο σώμα της είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή

Η Μαρία Μπεκατώρου κατόρθωσε να χάσει αρκετό βάρος και δεν κρύβει τη χαρά της για τη νέα της εικόνα. Εδώ και πολλούς μήνες, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να έχει αποκτήσει μια ακόμη πιο καλλίγραμμη σιλουέτα, αν και ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι έδειχνε πολύ πιο αδύνατη.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια αναφέρθηκε στη θεαματική αλλαγή στο σώμα της όταν βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό». Συγκεκριμένα, η ίδια όταν ρωτήθηκε για τα κιλά της, παραδέχτηκε πως από πέρυσι έχει αρχίσει να χάνει κιλά -έχασε 8 κιλά- και έχει διατηρήσει σταθερό το βάρος της και εξήγησε πως τα κατάφερε.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η αλλαγή στα κιλά της ξεκίνησε μετά τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές, καθώς ξεχνούσε να φάει! Έτσι, σταδιακά άρχισε να χάνει κιλά. Επειδή της άρεσε που αδυνάτιζε αποφάσισε πως ήθελε να χάσει κι άλλα κιλά και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή, καταφέρνοντας τελικά να χάσει 8 ολόκληρα κιλά. Όπως είπε: «Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, όχι τις σοκολάτες, αλλά τις κρέμες μου».

Σε προηγούμενες δηλώσεις της η Μαρία είχε αποκαλύψει πως αποφεύγει να τρώει έξω τα μεσημέρια και μαγειρεύει μόνη της το φαγητό της, ειδικά τα μεσημέρια. Συγκεκριμένα το ημερήσιο μενού της περιλαμβάνει ένα καλό πρωινό με τοστ ή μπανάνα και μεσημεριανό που μαγειρεύει η ίδια υγιεινά. «Το μεγάλο μου μυστικό στη διατροφή είναι η διατήρηση του μέτρου αλλά και το πολύ νερό», έχει πει σε δηλώσεις της. Προτιμά τα μαγειρεμένα στην κατσαρόλα φαγητά, «Κοκκινιστά τρώω. Τα τηγανητά αποφεύγω», έχει πει η ίδια. Και εννοείται πως ειδικά το καλοκαίρι προτιμά τις ωμές σαλάτες.

Επιπλέον, της αρέσει να πειραματίζεται και στην κουζίνα, ενώ συχνά ανεβάζει στο Instagram stories με τα μαγειρικά της κατορθώματα, προσέχοντας ωστόσο να μαγειρεύει ελαφριά και επιλέγοντας περισσότερα λαχανικά.

Τέλος έχει πάντα μαζί της φρούτα και λίγους ξηρούς καρπούς. Ένα πορτοκάλι, ένα μήλο, μια μπανάνα ή δύο μανταρίνια είναι φρούτα που μπορεί εύκολα να έχει μαζί της στην τσάντα ή στο συρτάρι του γραφείου της.

Δείτε τι αποκαλύπτει η ίδια για τα κιλά που έχασε:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.