ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είναι ένα πολύ καλό παιδί»: Η συγκίνηση του Γιώργου Μαζωνάκη στην έκπληξη της μητέρας του

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τη ζωή του, για άγνωστες πτυχές, το ψυχιατρείο που χρησιμοποίησε για να πάρει αναβολή από τον στρατό...

«Είναι ένα πολύ καλό παιδί»: Η συγκίνηση του Γιώργου Μαζωνάκη στην έκπληξη της μητέρας του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, Tik Talk βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, ενώ αποκάλυψε το πώς βίωσε την εμπειρία του στρατού, όταν θέλησε να πάρει αναβολή και κατέληξε στο ψυχιατρείο.

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι. Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολ. Τελικά, μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και θα μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», είπε.

Ακόμη, ο Γιώργος Μαζωνάκης δέχθηκε μια έκπληξη από τη μητέρα του, μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, γεγονός που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης συγκλόνισε και συγκίνησε με την κατάθεση ψυχής του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής, του τρόπου σκέψης του και παρέδωσε μαθήματα ζωής, μέσα από μία πορεία επιτυχίας και αποθέωσης και κατάκτησης της κορυφής, σε μία ειλικρινής διαδρομή «καλλιτεχνικού πρωταθλητισμού» 30 ετών.

Ο καλλιτέχνης μίλησε, επίσης, για τον περίοδο του κορονοϊού και τον τρόπο που ο ίδιος βιώνει όλη αυτή την κατάσταση.

«Για αυτή τη χρονιά – που ήταν πολύ δύσκολη για όλους- λειτούργησα διαφορετικά γιατί είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να λειτουργούν θετικά στα πράγματα. Να κάνω δημιουργικά πράγματα. Είμαι από τους ανθρώπους που αυτό που με κρατάει είναι η καθημερινότητα, η θάλασσα, η άθληση, πράγματα που μπορούμε να τα κάνουμε και χωρίς χρήματα. Τα φετινά γενέθλια γίνανε σε μια ενέργεια που έκανα για τις πρώτες Live streaming συναυλίες μου, είναι μια ενέργεια που χωρίζεται σε τρεις πράξεις. Η πρώτη έγινε εδώ και είχε τίτλο, “Γιορτάζω γιατί ξαναγεννιέμαι”… Η αγκαλιά και η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη, μη θεωρήσουμε ότι μπορεί να αντικατασταθεί αυτό από το κινητό και την τεχνολογία, για αυτό απέχω και από το κινητό μου πολύ. Ο φόβος είναι καλό, ο τρόμος δεν είναι καλός και εμένα δε με έχει κυριεύσει ακόμα ο τρόμος».

Δείτε όσα είπε στα παρακάτω βίντεο

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.