ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Είδαμε την πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ χεράκι-χεράκι

Επίσημη πρώτη για το ζευγάρι που μάλλον πήρε την πολυπόθητη έγκριση από την Ελισάβετ.

Είδαμε την πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ χεράκι-χεράκι

Η είδηση κάνει ήδη εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στο ίδιο μέρος, την ίδια χρονική στιγμή και μάλιστα αυτή τη φορά δεν προσπαθούν καν να το κρύψουν.

Ο γαλαζοαίματος Χάρι ταξίδεψε μέχρι το Τορόντο όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο η αγαπημένη του Μέγκαν καθώς εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστεί. Το ζευγάρι μάλιστα πήγε προχθές στην ίδια εκδήλωση παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκαν μαζί αλλά ούτε και έκατσαν σε διπλανές θέσεις αφού το βασιλικό πρωτόκολλο απαγορεύει κάτι τέτοιο σε περιπτώσεις που ο δεσμός δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το ίδιο το Παλάτι και δεν έχει πάρει και με τη βούλα τη έγκριση της βασίλισσας.

Παρόλα αυτά ο Χάρι φαίνεται πως δεν άντεξε να μείνει για περισσότερες μέρες σε απόσταση ασφαλείας από τη Μέγκαν, με την οποία άτομα του στενού του κύκλου επιβεβαιώνουν ότι είναι τρελά ερωτευμένος, και μάλλον απαίτησε να του επιτραπεί να αρχίσει να κυκλοφορεί μαζί της δημόσια, πιασμένος χεράκι-χεράκι.

Και δεν μιλάμε για μία απλή βόλτα ή μία casual εμφάνιση στην πόλη του Τορόντο αλλά για μία καθ' όλα επίσημη εμφάνιση με τους δυο τους να πηγαίνουν μαζί στην αθλητική διοργάνωση Invictus Games. Εννοείται πως οι παπαράτσι δεν το έβαλαν κάτω μετά την πίκρα που έφαγαν στην τελετή έναρξης των συγκεκριμένων αγώνων, τότε που το ζευγάρι πήγε μεν αλλά κάθισε χωριστά. Αντίθετα τους περίμεναν υπομονετικά έξω από τον χώρο της διογράνωσης και οι εικόνες από τους δυο τους να καταφθάνουν πιασμένοι από το χέρι και εμφανώς χαρούμενοι κάνουν από εκείνη τη στιγμή το γύρο του κόσμου.

Μάλλον λοιπόν η Ελισάβετ είπε το μεγάλο ναι, η άδεια για να προχωρήσει η σχέση δόθηκε και να που σύντομα η Βρετανία θα έχει να ασχολείται με μία νέα Κέιτ.

Είδαμε την πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ χεράκι-χεράκι

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι