ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έφυγε εκνευρισμένη από τη συνέντευξη»: Η απίστευτη γκάφα Αυστραλιανού δημοσιογράφου με την Αντέλ

Πήγε «αδιάβαστος» στη συνέντευξη γεγονός που εκνεύρισε τη διάσημη τραγουδίστρια.

«Έφυγε εκνευρισμένη από τη συνέντευξη»: Η απίστευτη γκάφα Αυστραλιανού δημοσιογράφου με την Αντέλ

Και ενώ η γη γυρίζει ασταμάτητα γύρω από το σύμπαν της Αντέλ, του νέου της δίσκου «30» αλλά και των προσωπικών της εξομολογήσεων που συνοδεύονται συνήθως από δάκρυα, τα Μέσα όλου του κόσμου κυριολεκτικά «σκοτώνουν» προκειμένου να μπορέσουν να έχουν μία δήλωση της διάσημης τραγουδίστριας.

Το Αυστραλιανό Channel 7 ήταν ένα από τα λίγα Μέσα που το κατάφερε, πληρώνοντας φυσικά αδρά, προκειμένου δημοσιογράφος του να βρεθεί στην περιβόητη συναυλία της Αντέλ «One Night Only» αλλά και συνέντευξη μαζί της. Ο κλήρος έπεσε στον έμπειρο, Ματ Ντόραν ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Αμερική για τη συνέντευξη, πιθανότατα της ζωής του.

Κι όμως, ο Ματ δεν πίστεψε ποτέ ότι η συγκεκριμένη θα ήταν η μεγάλη του ευκαιρία, με αποτέλεσμα να πάρει τη συνέντευξη αυτή λίγο πιο… αδιάφορα από όσο κανείς θα περίμενε. Σε ερώτηση της Αντέλ, αν του άρεσαν τα νέα της τραγούδια, εκείνος απάντησε: «Δεν τα έχω ακούσει καν», με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να εκνευριστεί και να φύγει!

Σε ερώτηση της Αντέλ, αν του άρεσαν τα νέα της τραγούδια, εκείνος απάντησε: «Δεν τα έχω ακούσει καν», με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να εκνευριστεί και να φύγει!

Όπως ήταν φυσικό, η κατακραυγή στην πατρίδα του ήταν τεράστια, μιας και το κανάλι του είχε δαπανήσει πολλά εκατομμύρια στο εν λόγω εγχείρημα. Οι αντίπαλοί του φυσικά εκμεταλλεύτηκαν τη γκάφα του για να το βγάλουν δημόσια «άχρηστο» και «ανίκανο».

Εκείνος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν έφυγε ποτέ από τη συνέντευξη και μάλιστα τον κράτησε και περισσότερο από όλους.

Αμετανόητος!

Κεντρική φωτογραφία: @Adele

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.