ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δωροθέα Μερκούρη: «Δεν επιτρέπεται να βγεις καθόλου έξω. Μόνο ένα σούπερ μάρκετ κάθε τέσσερις μέρες»

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία, καθώς η οικογένεια της παραμένει εκεί.

Δωροθέα Μερκούρη: «Δεν επιτρέπεται να βγεις καθόλου έξω. Μόνο ένα σούπερ μάρκετ κάθε τέσσερις μέρες»

Η Δωροθέα Μερκούρη που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα όμως όλη η οικογένειά της βρίσκεται στην Ιταλία μίλησε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη γειτονική χώρα το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Η γνωστή ηθοποιός «Μένει Σπίτι» και μίλησε στο «Πρωινό» για το πώς περνάει την μέρα της, καθώς και για την οικογένεια της που μένει στην Ιταλία. Άλλωστε η Δωροθέα Μερκούρη έχει καταγωγή από την Ιταλία και μάλιστα μοιράζει συχνά το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

«Ελπίζω ν' αλλάξει ο κόσμος μετά από αυτή τη διαδικασία. Εγώ έχω πολλούς συγγενείς στην Ιταλία. Ευτυχώς, είναι όλοι καλά. Ο κόσμος εδώ έχει ενωθεί περισσότερο από πριν. Θέλω να πω ένα μπράβο στην Ελλάδα που υπάκουσε τα μέτρα. Δεν θέλουμε να περάσουμε άλλα δύσκολα χρόνια. Έχουμε περάσει ήδη πολύ δύσκολα. Είμαι συγκινημένη με το πώς δεχτήκαμε τις νέες περίεργες αυτές εντολές. Είμαστε λαοί που μας αρέσει να είμαστε συνέχεια έξω. Για παράδειγμα, εγώ περπατάω έξω με τις ώρες» τόνισε το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός.

«Μετά από κάθε κρίση υπάρχει η ευκαιρία ανάκαμψης του ανθρώπου και των τεχνών. Αυτό το πιστεύω πάρα πολύ. Στην Ιταλία τα μέτρα έχουν γίνει αρκετά αυστηρά. Χθες ανακοίνωσαν ότι και το Πάσχα όλοι θα μείνουν σπίτια τους. Δεν επιτρέπεται να βγεις καθόλου έξω. Μόνο ένα σούπερ μάρκετ κάθε τέσσερις μέρες. Οι ουρές στα σουπερ μάρκετ πλέον είναι τεράστιες. Γίνεται πόλεμος κάθε μέρα» πρόσθεσε.

«Οι δικοί μου άνθρωποι είναι αρκετά ψύχραιμοι. Λένε ότι ευτυχώς που έχουν να φάνε κάθε μέρα και το κράτος βοηθάει αυτή τη στιγμή όλες τις οικογένειες. Είναι ευγνώμων οι άνθρωποι στην Ιταλία που υπάρχει αλληλεγγύη από το κράτος. Τώρα οι κυβερνήσεις δείχνουν ανθρωπιά. Γινόμαστε διαφορετικοί και θα δούμε πώς θα φερθεί η κάθε χώρα» κατέληξε η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.