ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν έπρεπε να τον έχω παντρευτεί»: Κι όμως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ξαναπαντρευτεί πριν την Αμάλ

Ποια είναι η Τάλια Μπαλσάμ που ήταν παντρεμένη τον διάσημο ηθοποιό από το 1989 έως το 1993;

«Δεν έπρεπε να τον έχω παντρευτεί»: Κι όμως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ξαναπαντρευτεί πριν την Αμάλ

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ο Τζορτζ Κλούνεϊ ερωτεύτηκε την 23χρονη, τότε, ηθοποιό Τάλια Μπαλσάμ. Η ανερχόμενη σταρ ήταν ξετρελαμένη μαζί του με τον ίδιο ακριβώς, απόλυτο τρόπο και το ζευγάρι παντρεύτηκε πολύ γρήγορα, αλλά έζησε τελικά μαζί μόλις 4 χρόνια.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε σε έναν γάμο εξπρές και ένα διαζύγιο αστραπή; Τόσο ο Κλούνεϊ όσο και η Μπαλσάμ δεν έχουν απαντήσει ποτέ ξεκάθαρα, κατηγορώντας τις περισσότερες φορές τους ίδιους τους εαυτούς τους για την κατάρρευση της κοινής τους ζωής.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στη βρετανική εφημερίδα Independent η Μπαλσάμ, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO «Divorce», είχε δηλώσει ότι ήταν πολύ μικρή την εποχή που παντρεύτηκε τον Κλούνεϊ και ότι «δεν έπρεπε να τον έχω παντρευτεί εξ'αρχής».

Από την άλλη, και ο νυν σύζυγος της Αμάλ Αλαμουντίν είχε εξομολογηθεί σε κοντινούς φίλους του (ανάμεσα τους και οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς) ότι το διαζύγιο του από τη Μπαλσάμ του στοίχισε τόσο πολύ που δεν σκόπευε να ξαναπαντρευτεί ποτέ στη ζωή του.

Πράγματι, το ζευγάρι είχε πολλούς άγριους τσακωμούς και επρόκειτο να οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια σε έναν πολύ άσχημο χωρισμό αν ο Τζορτζ δεν είχε παρακαλέσει την πρώην γυναίκα του να βρουν έναν τρόπο να πάρουν διαζύγιο πολιτισμένα. Παρόλα αυτά ο αριθμός που αναγραφόταν στον λογαριασμό που ο ίδιος κλήθηκε, εν έτει 1993, να πληρώσει μόνο για τα δικηγορικά έξοδα ήταν καθοριστικός για να τον πείσει ότι ο γάμος δνε ήταν για εκείνος. 80 χιλιάδες δολάρια.

Αφού το διαζύγιο από την Μπαλσάμ οριστικοποιήθηκε ο Κλούνεϊ έπεσε, σύμφωνα πάντα με φιλικά του πρόσωπα, σε κατάθλιψη. Δεν ήθελε να εργαστεί, δεν φρόντιζε τον εαυτό του, πήρε πολλά κιλά και έλεγε σε όλους ότι ευθύνεται αποκλειστικά εκείνος για τον χωρισμό τους.

Σε μεταγενέστερη συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire ο διάσημος ηθοποιός θα εξομολογηθεί ότι «δεν ήμουν καθόλου καλός στο να είμαι παντρεμένος και έτσι ορκίστηκα ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ στη ζωή του». Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ο Κλούνεϊ είχε προσθέσει πως μετά το διαζύγιο δεν μίλησε ποτέ ξανά γι' αυτόν τον γάμο και ότι δεν ένιωθε άνετα κάθε φορά ο οποιοσδήποτε αναφερόταν σε δεσμεύσεις και παιδιά.

Το ίδιο απογοητευμένη έχει δηλώσει στο παρελθόν και η Τάλια, που σήμερα είναι παντρεμένη με τον Αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Τζον Σλάτερι και έχουν μαζί ένα παιδί. «Στο σημείο που παντρεύτηκα τον Τζορτζ απλά δεν έπρεπε να το έχω κάνει ποτέ. Ήταν ένα μεγάλο λάθος», παραδέχθηκε στην Independent, αποδεικνύοντας ότι σε αυτή τη σχέση κανείς δεν ήταν χαρούμενος.

Αν και αρκετά χρόνια μετά, έπειτα από πολλές σχέσεις, ο Κλούνεϊ βρήκε τελικά την γυναίκα εκείνη που κατάφερε να τον κάνει να πιστέψει από την αρχή στον γάμο και την αληθινή αγάπη, τα πράγματα δεν δείχνουν να εξελίσσονται ρόδινα ούτε σε αυτή τη δεύτερη απόπειρα του ηθοποιού να ζήσει τη συζυγική ζωή.

Οι φήμες για διαζύγιο ανάμεσα στον ίδιο και την Αμάλ Αλαμουντίν ολοένα και μεγαλώνουν με τελευταία δημοσιεύματα να θέλουν το ζευγάρι έτοιμο να καταφύγει στον χωρισμό έπειτα από πολλές άκαρπες προσπάθειες. Αιτία για την οριστική ρήξη στη σχέση τους φαίνεται αυτή τη φορά να είναι μία ανακαίνιση που ξεκίνησαν στο υπερπολυτελές σπίτι τους και η οποία έχει πάρει πολλές αναβολές εξαιτίας του κορονοϊού. Αποτέλεσμα; Το ζευγάρι μαζί με τα δίδυμα παιδιά του έχει εγκλωβιστεί σε ένα μικρό τμήμα της έπαυλης με τη συνύπαρξη ανάμεσα τους να έχει γίνει στην κυριολεξία αφόρητη.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

01 Μαϊ 2024

"Αγκαλιά μου": Η Ελένη Ράντου σε σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου

01 Μαϊ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποκαλύπτει το "κοινωνικό" της πρόσωπο

Η πρώτη ανάρτηση της Τατιάνα Μπλάτνικ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νικόλαο, αφορούσε την πλατφόρμα ψυχικής υγείας που έχει δημιουργήσει.

Περισσότερα από

News

01 Μαϊ 2024

Sporty chic: Η total black εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου και τα sneakers που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα με μαύρο σύνολο και τα αθλητικά που θα είναι hot την φετινή άνοιξη.

01 Μαϊ 2024

"Becoming Karl Lagerfeld": Τον Ιούνιο η πρεμιέρα της βιογραφικής σειράς

Η σειρά εστιάζει σε έναν έρωτα του Καρλ που πυροδότησε και τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ιβ Σεν Λοράν.

01 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα αντάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές, αφού δεν φορούσε σουτιέν.

01 Μαϊ 2024

Τζούλι Άντριους: Η σπάνια εμφάνιση της 88χρονης σταρ στα Χάμπτονς

Η αξέχαστη Mary Poppins κομψή και στα 88 της χρόνια.

01 Μαϊ 2024

Πέθανε ο συγγραφέας Πολ Όστερ στα 77 του χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα

Ο Πολ Όστερ είχε γράψει 34 βιβλία, μεταξύ των οποίων και η φημισμένη "Τριλογία της Νέας Υόρκης".

01 Μαϊ 2024

Ευγενία Σαμαρά - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι - Η εμφάνιση στα Πετράλωνα

Αγκαλιά στα Πετράλωνα το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ - Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στο θέατρο και ο κεραυνοβόλος έρωτας.

01 Μαϊ 2024

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Η μυθιστορηματική ζωή του 75χρονου σταρ που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον βούρκο

Σε δίκη τον Οκτώβριο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση. Δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον Γάλλο ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας "Les Volets verts".

30 Απρ 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Άνοιξε τα μάτια του, αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

"Είναι Μεγάλη Τρίτη έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα"

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Κόρντεϊ Κοξ: "Με χώρισε την ώρα της συνεδρίας χωρίς να το περιμένω!"

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για μια σκληρή εμπειρία που την οδήγησε όμως σε μια αποκάλυψη.