ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν μπορούσα να σταματήσω τα ναρκωτικά». Η κόρη του Πρίσλεϊ ξόδεψε όλη την περιουσία του πατέρα της

Η Lisa Marie Presley έχει πλέον στην τράπεζα λιγότερες από 15.000 δολάρια.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω τα ναρκωτικά». Η κόρη του Πρίσλεϊ ξόδεψε όλη την περιουσία του πατέρα της

«Ήμουν ένα κινούμενο χάλι και δεν μπορούσα να σταματήσω να κάνω χρήση ναρκωτικών,» υποστήριξε στο δικαστήριο η κόρη του Βασιλιά της Ροκ, Έλβις Πρίσλεϊ, Lisa Marie, η οποία βρίσκεται στο πρόθυρα της προσωπικής και οικονομικής κατάρρευσης, αφού ο οικονομικός της διαχειριστής την ενημέρωσε πως από την περιουσία που της άφησε ο πατέρας της, ύψος 100 εκατομμυρίων δολαρίων, της έχουν μείνει μόλις 14.000 δολάρια.

Ακούγεται άκρως σοκαριστικό όμως η Lisa Marie, που έχει ζήσει μία πολυτάραχη ζωή, έχει μία καλή δικαιολογία και για αυτό κατηγορώντας ουσιαστικά για τα πάντα τρίτους και για τίποτα τον εαυτό της. Αρχικά η κόρη του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ κατηγόρησε τον επί χρόνια οικονομικό της διαχειριστή για λάθος επενδυτικές κίνησεις, οι οποίες δεν της απέφεραν τα χρηματικά κέρδη που πίστευε. Από την μεριά του ο Barry Siegel, που υπήρξε υπεύθυνος για τα οικονομικά της κληρονόμου για δεκαετίες, υποστηρίζει πως η Lisa Marie ξόδευε αλόγιστα και χωρίς κανένα απολύτως μέτρο σε ολόκληρη τη ζωή της και της ζητάει τεράστια αποζημίωση για τους μισθούς που δεν έλαβε ποτέ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω τα ναρκωτικά». Η κόρη του Πρίσλεϊ ξόδεψε όλη την περιουσία του πατέρα της
Με τον Michael Lockwood, σε πιο ετυχισμένες μέρες.

Η Lisa Marie που βρίσκεται σε οικονομική διαμάχη και με τον πρώην σύζυγό της, τον μουσικό Michael Lockwood, υποστήριξε στο δικαστήριο πως καταστράφηκε οικονομικά λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά στα οποία «την έσπρωξε» ο Lockwood. Η διάσημη κληρονόμος μίλησε ανοικτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε λέγοντας πως έκανε για πάνω από δέκα χρόνια χρήση παυσίποπων και οπιούχων χαπιών και πως κατά τα τελευταία χρόνια του γάμο της με τν Lockwood είχε βυθιστεί στην κοκαϊνη και τα αντικαταθληπτικά.

«Ήταν μία τραγική, πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μπήκα σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Μεξικό 3 φορές μέσα σε λίγα χρόνια,» παραδέχθηκε η Πρίσλεϊ για να διορθώσει μετά από λίγο τον εαυτό της, υποστηρίζοντας πως προσπάθησε να αποτοξινωθεί όχι 3 αλλά 5 φορές τα τελευταία χρόνια του γάμου της.

Από την άλλη ο πρώην σύζυγος της Lisa Marie, απαιτεί το μερίδιο του από τα χρήματα του ζευγαριού κατά την διάρκεια που ήταν ακόμα παντρεμένοι μόνο που εκείνη δεν έχει να του τα δώσει, καθώς στον τραπεζικό της λογαριασμό δεν υπάρχουν πλέον περισσότερα από 14.000 δολάρια.

Με τις δύο δίδυμες κόρες της, για τις οποίες έχει ζητήσει πλήρη κηδεμονία από τον πρώην σύζυγό της.

O Lockwood δηλώνει εξοργισμένος με την κατάσταση στην οποία τον έχει βάλει η πρώην γυναίκα του, εκθέτοντας την μάλιστα άσχημα απέναντι το κοινό. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Lockwood υποστήριξε πως η Lisa Marie του έλεγε σταθερά ψέμματα για την οικονομική της κατάσταση και πως ποτέ δεν ήταν τόσο πλούσια όσο έλεγε πως είναι, παρόλα αυτά εξακολουθούσε να ξοδεύει τρελά ποσά σε καθημερινή βάση.

Τώρα, η Lisa Marie που χρωστάει στην πιστωτική της κάρτα περίπου 500.000 δολάρια πρέπει να πληρώσει άλλα τόσα στον Lockwood προκειμένου να καλύψει τα δικηγορικά του έξοδα από τη στιγμή που δεν έχει να μοιραστεί μαζί του τα υπόλοιπα χρήματα της περιουσίας τους.

Τρεις γενιές Πρίσλεϊ στον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz. Πρισίλα Πρέσλεϊ, Λίζα Μαρί και η κόρη της, Riley Keough.

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.