ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου». Ο Αντόνιο Μπαντέρας μιλά για τη Μαντόνα

Η βασίλισσα της ποπ υπήρξε παράφορα ερωτευμένη με τον διάσημο ηθοποιό. Το αν κατάφερε ή όχι να τον κατακτήσει θα παραμένει για πάντα ένα μυστήριο.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου». Ο Αντόνιο Μπαντέρας μιλά για τη Μαντόνα

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 η Μαντόνα γνώρισε τον Αντόνιο Μπαντέρας. Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα συναισθήματα της απέναντι στον διάσημο ηθοποιό, τον οποίο είχε ερωτευτεί παράφορα και ήθελε διακαώς να κατακτήσει. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα τα δικά της λεγόμενα, όλες οι προσπάθειες της έπεσαν στον κενό.

Η βασίλισσα της ποπ έκανε μία πρώτη προσπάθεια να προσεγγίσει τον Μπαντέρας λίγο πριν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της «Madonna: Τruth or Dare», τηλεφωνώντας του και ζητώντας του να συναντηθούν προκειμένου να δουν μαζί κάποια αποσπάσματα του φιλμ. Όπως είπε ο Μπαντέρας όταν η Madonna τον κάλεσε στο τηλέφωνο εκείνος δεν μπορούσε να καταλάβει καν για ποιο πράγμα του μιλούσε. «Ποιο ντοκιμαντέρ; Tι ακριβώς μου λες; Για ποιο πράγμα μιλάμε;» λέει ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του προσπαθώντας να περιγράψει την παλαιότερη αντίδραση του. Ενώ συμπλήρωσε πως δεν είχε καταλάβει πως η Μαντόνα είχε τόσο έντονα συναισθήματα για εκείνον και ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Όταν τελικά συναντήθηκαν η Μαντόνα του έβαλε να δει μερικά αποσπάσματα στα οποία μιλούσε για εκείνον και για το πόσο πολύ τον ήθελε, για όλες τις προσπάθειες της να τον κατακτήσεις, οι οποίες φαίνεται πως απέτυχαν η μία μετά την άλλη.

Η τραγουδίστρια πρωτοσυνάντησε τον Μπαντέρας λίγο μετά τον χωρισμό του Αντόνιο από την πρώτη του σύζυγο, Άνα Λέζα, και είχε ήδη γνωρίσει τη μελλοντική του γυναίκα, την ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ. Μάλιστα η Γκρίφιθ είχε καταλάβει καλύτερα από τον Μπαντέρας τι ακριβώς συνέβαινε και δεν τον άφηνε στιγμή από τα μάτια της.

Εκείνη την εποχή η Μαντόνα συμπρωταγωνιστούσε μαζί του στην ταινία Evita και τον πολιορκούσε ασταμάτητα στα γυρίσματα. Επειδή η Γκρίφιθ είχε γίνει η σκιά του η τραγουδίστρια ζήτησε από τη παραγωγή να της απαγορεύσει την είσοδο στα πλατό. Αλλά τελικά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να κατακτήσει την καρδιά του.

Σε παλαιότερη ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έκανε ποτέ κάτι με τον Μπαντέρας η Μαντόνα απάντησε, παρά την έντονη φημολογία που τους ήθελε εραστές: «Θα το ήθελα ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά αυτός ήταν με την Μέλανι Γκρίφιθ. Ποτέ δεν έφυγε από δίπλα του».

Δες στο βίντεο τα όσα σχολίασε ο ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνιση του σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.