ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρουκ Σιλντς: Απίστευτη περιπέτεια - Έβαλε ενδομυελική ράβδο και «έσκασε» το κόκαλο

Μετά από δύο εβδομάδες, η Μπρουκ Σιλντς πήρε εξιτήριο και ξεκίνησε η πολύ σκληρή διαδικασία αποκατάστασης μετά την περιπέτεια που έζησε.

Μπρουκ Σιλντς: Απίστευτη περιπέτεια - Έβαλε ενδομυελική ράβδο και «έσκασε» το κόκαλο

Την στιγμή που η Μπρουκ Σιλντς έπεσε στο έδαφος κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, αναρωτήθηκε αν είχε παραλύσει, αν ανέπνεε, αν ζούσε….

"Άρχισα να ουρλιάζω", είπε η 55χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη της στο "Good Morning America". "Ποτέ δεν είχα ξαναφωνάξει έτσι. Ούτε καν στον τοκετό."

Η Μπρουκ Σιλντς είχε μόλις ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα προπόνησης 14 ημερών στο γυμναστήριο της όταν αποφάσισε να δείξει σε κάποιο μέλος πώς να χρησιμοποιήσει την σανίδα ισορροπίας. Καθώς έκανε μία κίνηση, αφαιρέθηκε για μια στιγμή και "έπεσα με τέτοια δύναμη, που προσγειώθηκα απότομα". Κατάλαβε αμέσως ότι τραυματίστηκε σοβαρά. "Δεν θυμάμαι να ακούω τίποτα ", είπε. "Το μόνο πράγμα που μπορούσα να αισθανθώ ήταν τα δάχτυλά μου γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να κινηθώ. Ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν θα παραλύσω."

Πήγε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση για να βάλει ενδομυελική ράβδο στο μηρό της. Το επόμενο πρωί, όμως, ξύπνησε ουρλιάζοντας επειδή το κόκαλο είχε "σκάσει" από τη ράβδο. Επρεπε να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί της έβαλαν πέντε βίδες για να κρατήσει το οστό στη θέση του. Λόγω του κορονοϊού η Μπρουκ Σιλντς δεν μπορούσε να έχει επισκέπτες κατά τη διάρκεια της αρχικής της παραμονής στο νοσοκομείο ούτε τον σύζυγό της ή τις δύο κόρες της.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, ξαφνικά έπαθε λοίμωξη από σταφυλόκοκκο στο χέρι της. Έπρεπε να επιστρέψει στο νοσοκομείο για άμεση χειρουργική επέμβαση ξανά. Αυτή ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές, είπε η Σιλντς.

Επικεντρώθηκε στο να παραμείνει δυνατή για τις κόρες της Ρόουναν Φράνσις Χέντσι, 18 ετών και Γκρίερ Χαμμόντ Χέντσι, 15 ετών. "Έπρεπε να μείνω ήρεμη γι αυτές", είπε η ηθοποιός. "Τα παιδιά μου με ρώτησαν αν νόμιζα ότι θα πεθάνω. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν συμβεί", πρόσθεσε. "Αισθάνομαι τόσο τυχερή που είμαι ζωντανή."

Εξιτήριο μετά από 2 εβδομάδες

Μετά από δύο εβδομάδες, η Μπρουκ Σιλντς πήρε εξιτήριο και ξεκίνησε η "πολύ σκληρή" διαδικασία αποκατάστασης. Η ηθοποιός έχει μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο από τις συνεδρίες αποκατάστασης στα κοινωνικά μέσα και ελπίζει ότι δίνει δύναμη και κουράγιο στους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές υγείας.

"Αν μπορώ να μετατρέψω την περιπέτεια μου σε κάτι θετικό, ή να διδάξω στα κορίτσια μου, θα έλεγα ότι θα συμβούν πολλά στη ζωή σας και ο τρόπος με τον οποίο θα ανταποκριθείτε θα σας καθορίσει και η αντιξοότητα θα σας αποκαλύψει. Θα δεις ποιος είσαι, από τι αποτελείσαι….", είπε.

"Ειδικά οι γυναίκες", πρόσθεσε η σταρ, "θέλω να γνωρίζουν ότι αξίζουν να αισθάνονται περίφημα για τον εαυτό τους, να είναι υγιείς, ευτυχισμένες και να ζήσουν όσο μπορούν περισσότερο και καλύτερα τη ζωή τους".

Kεντρική φωτογραφία: Splash

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι