ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ακούστηκε ότι δεν ήμουν στην ώρα μου. Δεν ισχύει». Σκαρμούτσος για την αποχώρηση από το MasterChef

«Είναι μια μπερδεμένη ιστορία. Δεν ήταν τα πράγματα ξεκαθαρισμένα».

«Ακούστηκε ότι δεν ήμουν στην ώρα μου. Δεν ισχύει». Σκαρμούτσος για την αποχώρηση από το MasterChef

Λεπτομέρειες από τα όσα έγιναν με το Star και είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από το Master Chef αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου.

«Με το Star υπήρξε διαφωνία. Ήθελαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο. Θεώρησα ότι εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτό το δρόμο και χωρίσαμε. Συνήθως μέσω τηλεφώνου γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπήρξε κανένας καβγάς», είπε, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ο σεφ.

Επισημαίνοντας πως υπάρχει ένα συμβόλαιο που τρέχει και ήταν υπογεγραμμένο αλλά και ότι είχε λάβει και το δεύτερο το οποίο δεν είχε προλάβει να υπογράψει, ξεκαθάρισε πως η διαφωνία δεν ήταν οικονομικής φύσης.

«Είναι μια μπερδεμένη ιστορία. Δεν ήταν τα πράγματα ξεκαθαρισμένα. Η ιστορία είναι ότι εγώ ζητούσα μια συνάντηση τουλάχιστον 1,5-2 μήνες πριν για να δούμε τι θα κάνουμε με το συγκεκριμένα project. Η συνάντηση έγινε δύο μέρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα και εκεί ειπώθηκαν κάποια πράγματα τα οποία εγώ προσωπικά θεώρησα ότι δεν μπορούσα να τα κάνω, γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας εμένα», συνέχισε.

Χωρίς να κρύβει τη δυσφορία του για όσα ακούστηκαν, ανέφερε πως «το τραγικό της ιστορίας και που με στεναχώρησε πολύ ήταν που ακούστηκε πως ήμουν απαιτητικός. Γενικώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν είμαι καθόλου απαιτητικός. Για αυτό και θεωρώ ότι κάνω τηλεόραση τόσα χρόνια. Για κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας του χώρου, που είναι μάγειρας, το να κάτσει 9-10 χρόνια στην τηλεόραση ήταν πάρα πολύ. Άρα, σαφέστατα δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Ακούστηκε ότι δεν ήμουν στην ώρα μου, ότι ήμουν απαιτητικός, ότι έκανα παρεμβάσεις. Όλα αυτά δεν ισχύουν. Όταν με φέρνεις δύο μέρες πριν ξεκινήσει το project και μου λες κάποια πράγματα που εγώ δεν είμαι ενήμερος, είναι λογικό να πω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Προφανώς αυτό δεν άρεσε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

«Ήμουν στεναχωρημένος γιατί έγινε με πολύ περίεργο τρόπο. Το ξεπέρασα πάρα πολύ γρήγορα. Δεν νιώθω αδικημένος από το κανάλι σαν κανάλι, αλλά από κάποιους ανθρώπους ίσως ναι», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Πηγή: peoplegreece.gr

Read Next

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.