ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτοί είναι οι λόγοι που η Κέιτ Μίντλετον ντύνει τα παιδιά της με τόσο παλιομοδίτικα ρούχα

Δεν είναι τυχαία η επιλογή των ρούχων.

Αυτοί είναι οι λόγοι που η Κέιτ Μίντλετον ντύνει τα παιδιά της με τόσο παλιομοδίτικα ρούχα

Η Κέιτ Μίντλετον συνηθίζει να φοράει τα ίδια ρούχα, ή παρόμοιες εκδόσεις τους, ξανά και ξανά. Και φαίνεται ότι το ίδιο κάνει και για τα δύο παιδιά της -και τώρα θα το δούμε και στο τρίτο. Φυσικά, αυτό δεν γίνεται τυχαία. Η Κέιτ έχει τους λόγους της. Πέντε σοβαρούς, σύμφωνα με την Daily Mail.

1) Δεν θέλει να δημιουργεί φρενίτιδα αγορών γύρω από τους σχεδιαστές και τις μάρκες που φορούν τα παιδιά της. Ούτως ή άλλως, ότι φορούν τα παιδιά ξεπουλά σε χρόνο ρεκόρ. Δεν αποτελεί έκπληξη αφού η ψηφιακή εταιρεία μάρκετινγκ Rakuten Marketing κατατάσσει τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ ως τη δεύτερη και τέταρτη μεγαλύτερη επιρροή νέων celebrity στην αγορά παιδικής μόδας. Αν και μόλις 3 και 1 ετους αντίστοιχα, η Σάρλοτ και ο Τζορτζ αξίζουν 5,3 δισ. λίρες.

2) Θέλει να δείξει στον κόσμο ότι οι γαλαζοαίματοι είναι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι. Και αυτοί φορούν τα ίδια ρούχα πάνω από μία φορά. Ακόμη και σε επίσημα οικογενειακά πορτρέτα. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως ντύνει τα παιδιά με οικονομικές μάρκες, και όχι με ρούχα σχεδιαστών όπων κάνουν οι Αμερικανίδες διάσημες μαμάδες όπως η Καρντάσιαν και η Μπιγιονσέ.

3) Θέλει να περιορίσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που λαμβάνουν τα παιδιά. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι φωτογράφους να προσπαθούν συνεχώς να πάρουν φωτογραφίες από τα τελευταία ρούχα των παιδιών της.

4) Είναι παραδοσιακή μητέρα και θέλει να τα κρατήσει μακριά από οτιδήποτε trendy και της μόδας. Θέλει τα παιδιά της να είναι παιδιά, όχι fashion icons. Φυσικά, η αφοσίωσή της στα παραδοσιακά παιδικά ρούχα έχει προκαλέσει μια αναβίωση της δημοτικότητάς τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

5) Προσπαθεί να δημιουργεί μια σύνδεση ανάμεσα στα παιδιά της και το οικογενειακό παρελθόν τους μέσα από τα ρούχα τους. Συχνά ντύνει τον πρίγκιπα Τζορτζ με ρούχα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο Γουίλιαμ στην ηλικία του. Στη βάπτιση της Σάρλοτ, τον έντυσε παρόμοια με τον Γουίλιαμ, όταν ο δεύτερος συνάντησε τον νεογέννητο αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι, το 1984.

Δείτε ένα βίντεο σχετικά με το θέμα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.