ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Έπαθα ξαφνικά παράλυση του Μπελ έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου"

Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε τη φωνή της. Πριν την είχε χάσει. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Wall Street Journal και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

Η Αντζελίνα Τζολί παραχώρησε συνέντευξη στην Wall Street Journal και μίλησε για όλα.... Για την καριέρα της για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ αλλά και την σχέση της με τα παιδιά της.

Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε τη φωνή της

"Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε τη φωνή της. Πριν την είχε χάσει", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του 2018 του Maleficent: Mistress of Evil, παρατήρησε ότι η φωνή της είχε αλλάξει από τότε που έπαιξε για πρώτη φορά. "Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου ανεβαίνει και κατεβαίνει. Έπαθα ξαφνικά την παράλυση του Μπελ έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου" όπως είπε.

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, τον πατέρα των έξι παιδιών της. Χρόνια με δυσάρεστες διαπραγματεύσεις και δικαστικούς αγώνες . Η ίδια ομολογεί ότι επηρεάστηκε τόσο που αποφάσισε να μείνει στο σπίτι αποφεύγοντας τη δουλειά.

"Τα παιδιά μου είναι οι πιο στενοί μου φίλοι"

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα έξι παιδιά της – Μάντοξ, 22 ετών, Παξ, 20 ετών, Ζαχάρα, 18 ετών, Σάιλο, 17 ετών και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν – είναι τα πιο κοντινα άτομα της καθώς η οικογένεια συνεχίζει να αναρρώνει, από το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Μπραντ Πιτ.

"Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι για μένα και τη ζωή μου, και είναι οι στενοί μου φίλοι", δήλωσε η Τζολί στο περιοδικό. "Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, το οποίο είναι η δύναμή μας", συνέχισε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο: "Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπευτούμε".

Η νέα αρχή και το Atelier Jolie

Το πιο πρόσφατο εγχείρημά της, το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο, είναι μια εταιρεία βιώσιμης μόδας όπου τα ονόματα των μοδιστρών και των πελατών μπορεί να εμφανίζονται σε ετικέτες μαζί με εκείνη της επωνυμίας Atelier Jolie.

Η Αντζελίνα λέει ότι οι άνθρωποι γύρω της γέλασαν όταν τους μίλησε για το νέο της εγχείρημα: "Είσαι στη μόδα; Όχι."

"Δεν έχω πάει ποτέ σε επίδειξη μόδας ή Met Ball σε όλη μου τη ζωή", λέει η Τζολί.. Αντί να παρακολουθεί στενά τις τάσεις της μόδας, η ίδια λέει ότι "λατρεύω την ατομικότητα και αγαπώ την ελευθερία".

Έτσι, η ΑντζελίναΤζολί ανοίγει τώρα έναν χώρο στην καρδιά του NoHo της Νέας Υόρκης, στο πρώην στούντιο και σπίτι του Jean-Michel Basquiat. Ήταν πρόσφατα ιαπωνικό εστιατόριο. Η πρόσοψη είναι μια διαρκώς μεταβαλλόμενη ταπετσαρία από γκράφιτι από καλλιτέχνες του δρόμου που αφήνουν αφιερώματα στον Basquiat. Στο εσωτερικό, οι πελάτες θα βρουν ρούχα που δημιούργησε η Αντζελίνα Τζολί και οι συνεργάτες της άλλες επωνυμίες με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Υπάρχουν μοτίβα ραψίματος και σχεδιαστές κατόπιν ραντεβού για την προσαρμογή των ρούχων. Οι πελάτες μπορούν να φέρουν κομμάτια που έχουν ήδη για προσαρμογές ή να δημιουργήσουν τα δικά τους από την αρχή.

Θα υπάρχει επίσης ένα καφέ, το Eat Offbeat, το οποίο θα διευθύνουν σεφ πρόσφυγες και μετανάστες. Στον χώρο του καφέ, οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν ή να αγοράσουν υφάσματα από 15 δολάρια για να ράψουν ρούχα. Η Τζολί σχεδιάζει να φιλοξενήσει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα επικεντρώνονται σε τεχνικές όπως η μεταξοτυπία και το κέντημα.

Σε έναν χώρο στον επάνω όροφο, οι πελάτες θα μπορούν να κλείνουν ιδιωτικά ραντεβού, για παράδειγμα, για το σχεδιασμό ενός νυφικού ενώ θα υπάρχει και μία γκαλερί με έργα τέχνης.

"Μάλλον θα χάσω χρήματα", είπε η ΑντζελίναΤζολί. Ψάχνει να απαντήσει σε ερωτήσεις που πολλοί άλλοι της μόδας έχουν εξερευνήσει με περιορισμένη επιτυχία. "Τι θα ήταν μια ηθική επιχείρηση; Προσπαθούμε να το αναστρέψουμε λίγο", λέει η Τζολί.

Read Next

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα των Αγώνων για τους Έλληνες αθλητές

Οι 100 Έλληνες αθλητές που θα παλέψουν για μετάλλιο και οι ημέρες και ώρες που θα γίνουν τα αγωνίσματα.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια μετά: Το κορίτσι της φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 είναι μια πανέμορφη επιστήμονας

H Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο είναι μια λαμπρή επιστήμονας.

26 Ιουλ 2024

ΗΠΑ: Το ζεύγος Ομπάμα στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την Προεδρία της χώρας

Όλα όσα είπαν στην Αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών.

26 Ιουλ 2024

28 χρόνια πριν: Το νυφικό της Άντζελας Γκερέκου είχε την υπογραφή "Χάρης – Άγγελος"

Ο γάμος του Τόλη Βοσκόπουλου με την Άντζελα Γκερέκου. Ο Απόστολος Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1940 στον Πειραιά

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.