ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ζιζέλ για τη δίδυμη αδερφή της: "Την προστατεύω και με προστατεύει"

Η διάσημη Ζιζέλ έχει πέντε ακόμη αδερφές.

Μια οικογένεια κοριτσιών είναι η οικογένεια Μπούντχεν. Γιατί η διάσημη Ζιζέλ έχει πέντε ακόμη αδερφές: την 48χρονη Ρακέλ, την 46χρονη Γκρατσιέλα, την 40χρονη Γκαμπριέλα και την 34χρονη Ραφαέλα και βέβαια τη δίδυμη αδερφή της Πατρίτσια, την κολλητή της ήδη από την κοιλιά της μαμάς τους.

Η Ζιζέλ έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την Πατρίτσια, αλλά και για την αξία της οικογένειας. "Η οικογένεια είναι αυτό που μας δίνει τα θεμέλιά μας, είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μας και μας βοηθούν να γίνουμε αυτό που είμαστε" έχει πει στο παρελθόν το μοντέλο.

Τώρα οι δυο τους παρευρέθηκαν στο Luz Alliance Gala στα πλαίσια φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Το Luz Alliance Gala είναι η φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε το μοντέλο σε συνεργασία με το Brazil Foundation το 2020 προκειμένου να βοηθηθούν οικογένειες στη χώρα της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ωστόσο, συγκεντρώνει πόρους και για την προστασία του περιβάλλοντος.

"Ήταν το πρώτο μου Gala και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αδερφή μου Πάτι που δούλεψε με το Brazil Foundation διοργανώνοντας αυτή την ιδιαίτερη βραδιά" δήλωσε η Ζιζέλ στο περιοδικό People. "Ήταν τόσο υπέροχο που την είχα σήμερα εδώ. Δούλεψε τόσο σκληρά, όπως κάνει κάθε μέρα". Η αδερφή της δουλεύει και ως μάνατζερ της Ζιζέλ οργανώνοντας τις δουλειές της στη Βραζιλία.

"Την προστατεύω και με προστατεύει" έχει πει η Ζιζέλ. "Εμπιστευόμαστε η μία την άλλη και θέλουμε το καλύτερο η μία για την άλλη, αυτό είναι ανεκτίμητο".

Έτσι, κάθε χρόνο της εύχεται χρόνια πολλά στα γενέθλιά τους. Όπως το 2019: "Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό! Σήμερα μπορεί τα χωριστήκαμε, αλλά είμαστε πάντα συνδεδεμένες στην καρδιά! Μου λείπεις τόσο πολύ. Σ' αγαπώ", έγραφε τότε στην Πατρίτσια.

Η Ζιζέλ φαίνεται να έχει ανοίξει δυναμικά το νέο κεφάλαιο της ζωής της, μετά το διαζύγιο της από τον Τομ Μπρέιντι. Δηλώνει το παρών σε επίσημες εκδηλώσεις, φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στην καριέρα της και μαθαίνει από τη διαδρομή της, όπως συχνά γράφει η ίδια στο Instagram της.

Σε όλη την πορεία έχει μια σύμμαχο ζωής, το άλλο της μισό, την Πατρίτσια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Bίκυ Φλέσσα | "Οι γυναίκες είμαστε το κέντρο του κόσμου"

Συναντηθήκαμε σε καφέ της γειτονιάς της και μιλήσαμε για τη νέα της υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική διαδρομή της.

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Η αειθαλής Σόφη Ζαννίνου κομψή με γαλάζιο ταγιέρ

Η Σόφη Ζαννίνου στα 73 παραμένει κομψή και λαμπερή.

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

18 Μαϊ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη και τους γιους τους Γιάννη και Κων/νο τον Σεπτέμβριο του 1981 στο Ηρώδειο

Μία σπάνια φωτογραφία των δύο σπουδαίων κυριών του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου και των παιδιών τους.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς