ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Όταν το σώμα σου μιλάει… το ακούς;" - Νέα εποχή για τη Bodytalk

Η βραδιά του Ομίλου Intrafashion για τη νέα εποχή της Bodytalk ξεκίνησε με μια δύσκολη ερώτηση: "Όταν το σώμα σου μιλάει… το ακούς;"

Bodytalk

Η βραδιά του Ομίλου Intrafashion για τη νέα εποχή της Bodytalk ξεκίνησε με μια δύσκολη ερώτηση: "Όταν το σώμα σου μιλάει… το ακούς;". Γύρω από αυτή τη φράση χτίστηκε μια εμπειρία διαφορετική. Στελέχη της αγοράς, συνεργάτες, εκπρόσωποι του Τύπου και decision makers συναντήθηκαν σε μια βραδιά που είχε στόχο όχι μόνο να παρουσιάσει ένα νέο επιχειρηματικό κεφάλαιο, αλλά να ανοίξει έναν διάλογο για τη σχέση μας με τον εαυτό και το σώμα μας.

Η εκδήλωση είχε δύο διακριτές, συμπληρωματικές ενότητες. Στο πρώτο μέρος, ο κος Δημήτρης Ματεμτζής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intrafashion, παρουσίασε το νέο στρατηγικό μοντέλο του Ομίλου, μια μετάβαση σε ένα σύγχρονο ελληνικό fashion ecosystem που στηρίζεται στους τρεις βασικούς πυλώνες του: Pink Woman, Bodytalk και Mira Mira. Ένα ενιαίο πλαίσιο που συνδέει brands με διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά κοινή φιλοσοφία και πορεία.

"Όταν το σώμα σου μιλάει… το ακούς;" - Νέα εποχή για τη Bodytalk

Δημήτρης Ματεμτζής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intrafashion.

Στο δεύτερο μέρος, πέντε γυναίκες, με διαφορετικές διαδρομές, ανέβηκαν στη σκηνή και μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες για τη στιγμή που άκουσαν πραγματικά το σώμα τους: όταν τις προειδοποίησε, τις σταμάτησε, τις απελευθέρωσε ή τις ώθησε σε μια ουσιαστική αλλαγή. Από αυτές τις ιστορίες γεννήθηκε το "Stories that move us", το κεντρικό μήνυμα της βραδιάς για όλες εκείνες τις ιστορίες που μας κινούν ή μας συγκινούν και μας βγάζουν από την αυτόματη λειτουργία της καθημερινότητας.

Bodytalk

Nόνη Δούνια

Nόνη Δούνια

Δημήτρης Ματεμτζής: "Η Intrafashion οικοδομεί το δικό της fashion ecosystem με διεθνή δυναμική". Με αφετηρία αυτό το στρατηγικό όραμα, ο Όμιλος προχωρά με σαφή βήματα στην ενίσχυση και την εξέλιξη των τριών brands που συγκροτούν το οικοσύστημά του.

H Pink Woman παραμένει ο σταθερός πυλώνας του ομίλου και η "μηχανή ανάπτυξης". Το δίκτυο καταστημάτων συνεχίζει να επεκτείνεται, ενώ παράλληλα το brand έχει εισχωρήσει δυναμικά στην ιταλική αγορά με monobrand καταστήματα. Μέσα σε μόλις έξι μήνες, άνοιξαν 16 καταστήματα και ο στόχος είναι να ξεπεράσει τα 20, το επόμενο διάστημα.

Η εξαγορά του 100% της Bodytalk σηματοδότησε την είσοδο του ομίλου στον χώρο του athleisure / sportswear, αλλά με νέα στρατηγική: δεν θα ακολουθηθεί το μοντέλο monobrand-λιανικής, αλλά η ανάπτυξη θα εστιαστεί σε συνεργασίες με key retailers και χονδρική. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο Όμιλος: μετά από ζημίες το 2024, ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, η Bodytalk στοχεύει να κλείσει το 2025 ισοσταθμισμένα και το 2026 να πετύχει επαναφορά σε θετικό, μονοψήφιο ποσοστό κερδοφορίας.

Κατερίνα Γκαγκάκη

Κατερίνα Γκαγκάκη

Παράλληλα με ένδυση και athleisure, η Intrafashion επεκτείνει το αποτύπωμά της και στα αξεσουάρ μέσω του brand Mira Mira ενισχύοντας το οικοσύστημα με μια τρίτη κατεύθυνση μόδας και απαριθμώντας σήμερα 12 καταστήματα πανελλαδικώς. Η στρατηγική του ομίλου με συγκροτημένο πλάνο brand-building, εξυγίανση, επανατοποθέτηση και επέκταση οδηγεί σε σταθερά χρηματοοικονομικά αποτελέσματα:

Ο προβλεπόμενος κύκλος εργασιών του 2025 για τον όμιλο φτάνει τα 55 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας την ενσωμάτωση της Bodytalk. Τα καθαρά κέρδη για 2025 προβλέπονται στα 6,5-7 εκατ. ευρώ. Η Pink Woman αναπτύσσει διεθνές δίκτυο, στην πιο απαιτητική αγορά της Ευρώπης, την Ιταλία, και επεκτείνει τα monobrand καταστήματα, με στόχο να ξεπεράσει τα 20, ενισχύοντας έτσι τη διεθνή παρουσία του ομίλου.

Για τη Bodytalk, το πλάνο για 2026 προβλέπει επιστροφή σε κερδοφορία μετά τον αναγκαστικό περιορισμό των σημείων φυσικής λιανικής και την αλλαγή μοντέλου. "Ο σχεδιασμός μας είναι να δημιουργηθεί ένα ελληνικό fashion cluster, με πλήρη ιδιοκτησία των brands, καθετοποιημένη δομή και ανάπτυξη που δεν βασίζεται στις αντιπροσωπείες αλλά σε σήματα με δική τους ταυτότητα. Στόχος είναι η οικοδόμηση μιας πλατφόρμας που θα μπορεί να ανταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο. Το μοντέλο αυτό προβλέπει συνέργειες μεταξύ των brands, κοινές υποδομές, supply chain, παραγωγή, αγορά και διανομή με στόχο την οικονομία κλίμακας, την ταχύτητα στην αγορά και την ανθεκτικότητα σε αλλαγές της αγοράς" ανέφερε ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Intrafashion, κος Δημήτρης Ματεμτζής και συνέχισε: "Στόχος είναι η οργανική, υγιής ανάπτυξη σε πολλαπλές αγορές, με συνέπεια στη φιλοσοφία και την αξία που παράγει κάθε brand".

Χριστίνα Δημητρέλου

Χριστίνα Δημητρέλου

Σε ό,τι αφορά την επανατοποθέτηση της Bodytalk στην ελληνική αγορά ανέφερε: "Τη Bodytalk θέλουμε να την επαναπροσδιορίσουμε με συλλογές που σέβονται το σώμα, με σωστή διανομή, με στρατηγικές συνεργασίες. Αυτό δεν είναι relaunch , είναι ολική επανεκκίνηση. Η Intrafashion πέτυχε να μετασχηματίσει τα μεγέθη της με σταθερά βήματα, επενδύοντας σε design, παραγωγή, δίκτυο και ανθρώπινο κεφάλαιο. Η νέα Bodytalk αποτελεί παράδειγμα του πώς ένα brand μπορεί να επανατοποθετηθεί στρατηγικά, με καθαρή φιλοσοφία και στοχευμένο μοντέλο ανάπτυξης".

Το δεύτερο μέρος της βραδιάς επικεντρώθηκε σε ένα από τα πιο ουσιαστικά στοιχεία της νέας φιλοσοφίας της Bodytalk: την αξία της αγάπης προς τον εαυτό μας και της σχέσης μας με το σώμα μας στην πράξη. Πέντε γυναίκες, από διαφορετικούς χώρους και με διαδρομές που συχνά δοκιμάζουν τα όρια αντοχής, μοιράστηκαν τη στιγμή όπου το σώμα λειτούργησε ως σαφές σημείο καμπής μια στιγμή που έγινε αφετηρία αλλαγής, επαναπροσδιορισμού ή ενδυνάμωσης.

Γεωργία Παράσχου

Γεωργία Παράσχου

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Χριστίνα Δημητρέλου, η Νόνη Δούνια, η Νίκη Κάρτσωνα και η Γεωργία Παράσχου μίλησαν με τρόπο άμεσο και προσωπικό, μεταφέροντας προσωπικές εμπειρίες που δεν ακούγονται συχνά. Κάθε ιστορία ανέδειξε μια διαφορετική πτυχή της φροντίδας εαυτού: τη στιγμή που χρειάζεται να σταματήσεις, τη στιγμή που πρέπει να προχωρήσεις, τη στιγμή που το σώμα ζητά χώρο, χρόνο ή επαναπροσδιορισμό. Για τους παρευρισκόμενους, οι ιστορίες αυτές λειτούργησαν ως καθρέφτης, υπενθύμισαν ότι πίσω από τους ρόλους, τις απαιτήσεις και τον ρυθμό της καθημερινότητας, υπάρχει μια κοινή ανάγκη: να ακούμε πιο προσεκτικά τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε τον σεβασμό και τη φροντίδα που του αναλογούν.

Bodytalk

Bodytalk

Με αυτό τον τρόπο καταγράφηκε ξεκάθαρα και ο πυρήνας της Bodytalk: ένας τρόπος ζωής που ενθαρρύνει την κίνηση και την εσωτερική ευθυγράμμιση, μια στάση ζωής που βασίζεται στη συνειδητή επιλογή να ακούμε, να σεβόμαστε και να φροντίζουμε το σώμα μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε με σταθερότητα στις απαιτήσεις της κάθε ημέρας.

Read Next

14 Δεκ 2025

Η Μαριάννα Λάτση σε μία ξεχωριστή επίσκεψη στο Φανάρι | Φόρεσε το αγαπημένο της μοτίβο με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

Η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος επισκέφθηκε την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος πραγματοποιώντας μία cozy chic εμφάνιση.

14 Δεκ 2025

Σίλια Κριθαριώτη | Το σπάνιο οικογενειακό κλικ με την 19χρονη κόρη της, Ελισάβετ, και τον Νίκο Τσάκο

Η διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια φωτογραφίζει μία από τις δίδυμες κόρες της με τον Νίκο Τσάκο.

Περισσότερα από

News

14 Δεκ 2025

Kate Middleton | Το συναισθηματικό χειρόγραφο σημείωμα που άφησε στη νέα της δημόσια εμφάνιση

Στο φως ο γραφικός χαρακτήρας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

14 Δεκ 2025

Κάτια Ζυγούλη | Η εντυπωσιακή εμφάνιση με βελούδινο φόρεμα στο πλευρό του Σάκη Ροουβά

Μία τόσο ταιριαστή εμφάνιση πραγματοποιήσαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

14 Δεκ 2025

Madonna | Στήριξε τον γιο της, Rocco Ritchie, στα εγκαίνια της έκθεσής του στο Λονδίνο με ένα αρτιστίκ look

Το ιδιαίτερο look της βασίλισσας της Pop στα εγκαίνια της νέας έκθεσης του 25χρονου γιου της με τον Guy Ritchie.

14 Δεκ 2025

Η Μαριάννα Λάτση στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού & της Δέσποινας Βανδή | Με mini φόρεμα πλάι στην Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Η Μαριάννα Λάτση διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που μόλις ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Δέσποινα Βανδή.

13 Δεκ 2025

Η Μελίνα Νικολαΐδη στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή - Η αποκαλυπτική εμφάνιση

Στο πλευρό της μητέρας της βρέθηκε η Μελίνα Νικολαΐδη.

13 Δεκ 2025

Nina Flohr | Έγινε νονά της κόρης της πριγκίπισσας Βεατρίκης σε μία privé τελετή στο Λονδίνο

Η σύζυγος του Φίλιππου Ντε Γκρες είναι πλέον η νονά της μικρής Αθηνάς.

13 Δεκ 2025

Ράνια της Ιορδανίας | Αγκαλιά με την εγγονή της, πριγκίπισσα Iman, στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας

Η οικογενειακή φωτογραφία που συνόδευσε τις ευχές της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας.

13 Δεκ 2025

Σοφία Καρβέλα | Το super θρεπτικό πρωινό που απολαμβάνει μετά το γυμναστήριο

Η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε μία φωτογραφία με το πρωινό της.

13 Δεκ 2025

Ελισάβετ Τσάκου | Η κόρη της Σίλιας Κριθαριώτη μεγάλωσε - Η σπάνια φωτογραφία της

Η Σίλια Κριθαριώτη μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Ελισάβετ Τσάκου.