ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μιμή Ντενίση: Σε βραδινή έξοδο με τα παπούτσια που είναι η hot τάση και αυτό το καλοκαίρι

Πάντα κομψή και στυλάτη!

μιμή ντενίση NDP

Με κάθε της εμφάνιση, η Μιμή Ντενίση αποδεικνύει πως το στιλ είναι θέμα προσωπικής ταυτότητας – και αυτή τη φορά, επέλεξε ένα outfit που αποπνέει την ανεπιτήδευτη κομψότητα της άνοιξης.

Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτρια βρέθηκε στο Green Park για να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη μουσική, με τον Γιώργο Μουκίδη επί σκηνής, και εντυπωσίασε με τη στιλιστική της επιλογή: ένα casual σύνολο με διακριτική προσοχή στις λεπτομέρειες και υπέροχη ισορροπία ανάμεσα στη χαλαρότητα και το refined chic.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο skinny τζιν που τόνιζε τη σιλουέτα της, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και ζακέτα σε απαλούς γαλάζιους και λευκούς τόνους. Το φλοράλ μοτίβο της ζακέτας πρόσθετε ρομαντισμό και φρεσκάδα, ενώ η πλεκτή εσάρπα σε γήινες αποχρώσεις πρόσφερε μια cozy και πρακτική πινελιά – ιδανική για τις ελαφρώς δροσερές νύχτες της εποχής.

Το look ολοκληρώθηκε με ένα κομψό γαλάζιο τσαντάκι ώμου με χρυσή αλυσίδα και μεταλλικό κούμπωμα, ενώ οι εσπαντρίγιες έδωσαν μια ανάλαφρη, καλοκαιρινή διάθεση.

Μιμή Ντενίση: Σε βραδινή έξοδο με τα παπούτσια που είναι η hot τάση και αυτό το καλοκαίρι

ndp

ντενίση

ndp

Εσπαντρίγιες: Το παριζιάνικο μυστικό για άνετο και κομψό στιλ

Αν και με ισπανική καταγωγή, οι εσπαντρίγιες έχουν υιοθετηθεί εδώ και χρόνια από τις Γαλλίδες ως βασικό item της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας τους. Με τον φυσικό πάτο από σχοινί και τις neutral αποχρώσεις τους, προσφέρουν άνεση στο περπάτημα και ευκολία στους συνδυασμούς – από casual jeans μέχρι ανάλαφρα φορέματα.

Η επιλογή της Μιμής Ντενίση αποδεικνύει πόσο διαχρονικό και ευέλικτο είναι το combo τζιν-εσπαντρίγια. Το τζιν προσθέτει casual cool χαρακτήρα, ενώ οι εσπαντρίγιες ενισχύουν τη θηλυκή, boho αισθητική.

Το αποτέλεσμα; Ένα look που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη φινέτσα και την άνεση, αποπνέοντας ανεμελιά και έναν αέρα γαλλικής κομψότητας χωρίς καμία προσπάθεια.

Read Next

30 Ιαν 2026

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Αυτό το χαρακτηριστικό έχει κληρονομήσει από τον διάσημο μπαμπά της

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έχει κοινά ενδιαφέροντα με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

30 Ιαν 2026

Βασίλισσα Ράνια | Ο μικρός γιος της, πρίγκιπας Hashem έγινε 21 χρόνων

Στις 30 Ιανουαρίου 2026, ο βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah ΙΙ και ο πρίγκιπας Hashem γιορτάζoυν μαζί τα γενέθλιά τους.

Περισσότερα από

News

30 Ιαν 2026

Βασιλιάς Felipe | Ο αδιέξοδος νεανικός έρωτας με την Isabel Sartorius και ο σκοτεινός ρόλος της Σοφίας της Ισπανίας

Με αφορμή τα 58α γενέθλια του βασιλιά Felipe, τα ισπανικά media θυμούνται την τραγική ιστορία της Ιsabel Sartorius της πρώην επίσημη συντρόφου του τότε πρίγκιπα της Ισπανίας.

30 Ιαν 2026

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Σαν πριγκίπισσα στην αγκαλιά του μπαμπά της, Νίκου Κούρκουλου

"Σε ευχαριστώ που με έμαθες να μη συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από την πραγματική αγάπη", γράφει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

30 Ιαν 2026

Θύμα της γρίπης η βασίλισσα Μaxima ακύρωσε το πρόγραμμά της τελευταία στιγμή

Η βασίλισσα της Ολλανδίας επρόκειτο να παραστεί σε μια εκδήλωση στο Ρότερνταμ, αλλά ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να ακυρώσει τα σχέδιά της.

30 Ιαν 2026

Στεφανία Γουλιώτη για Κλέλια Ανδριολάτου | "Πάλι να διεκδικούμε τον ίδιο άντρα"

Στεφανία Γουλιώτη & Κλέλια Ανδριολάτου "ρίχτηκαν" ξανά στη μάχη για τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

30 Ιαν 2026

Pax Jolie-Pitt | Με ανανεωμένη εικόνα ο γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt σε εμφάνιση - έκπληξη

Ο 22χρονος γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt αιφνιδίασε με την εμφάνισή του σε κινηματογραφικό φεστιβάλ.

29 Ιαν 2026

Μαρία Ηλιάκη | Στα παρασκήνια της εκπομπής της, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής της.

29 Ιαν 2026

Ευδοκία Ρουμελιώτη | Με leather pants και animal print top σε κοσμικό event

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε νέα κοσμική εμφάνιση μετά από καιρό.