ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κατερίνα Παναγοπούλου: "Υπάρχουν επιθέσεις, χυδαιολογίες από ανώνυμους λογαριασμούς και troll"

"Το προσωπικό μου προφίλ δεν είναι δημόσιο φόρουμ για να μπαίνει ο καθένας να ξερνάει μίσος" τόνισε η δημοσιογράφος

Μια σπάνια συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο και το περιοδικό "OK!" παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου με τη γνωστή δημοσιογράφο να μιλά τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για το φλερτ που δέχεται από τα social media.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να διεκδικήσει στην προσωπική της ζωή και να επιμείνει, η Κατερίνα Παναγοπούλου σημείωσε πως "Εκεί είμαι παραδοσιακή, δεν διεκδικώ. Για να νιώσω επιθυμία, θέλω πρώτα να νιώσω τη διεκδίκηση. Όμως εγώ ανάβω το πράσινο φως, επιτρέπω να με διεκδικήσουν μόνο αυτοί που με ενδιαφέρουν. Διαφορετικά δεν δίνω το ελεύθερο καν να μπει κάποιος στη διαδικασία".

Αναφορικά με το αν την φλερτάρουν εύκολα, η ίδια απάντησε: "Όχι, ίσως παίζει ρόλο και η ιδιότητά μου. Ναι μεν με βλέπουν στην τηλεόραση, αλλά ως παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Έχω έναν θεσμικό μανδύα που μπορεί να δημιουργεί απόσταση σε κάποιον. Άρα δεν είναι τόσο εύκολο να με προσεγγίσουν άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν. Και δεν εννοώ ένα μήνυμα στο Instagram. Αυτά υπάρχουν και πολλές φορές δεν τα βλέπω κιόλας".

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Έχω απενεργοποιήσει και τις ειδοποιήσεις στο Messenger. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η μεγάλη διαφορά στο πώς με αντιμετωπίζουν στην κατ’ ιδίαν επαφή σε σχέση με τα social media. Ακόμα και αν κάποιος μου πει "δεν συμφωνώ με αυτό που είπατε", θα το εκφράσει με απόλυτη ευγένεια. Ενώ στο Διαδίκτυο υπάρχουν επιθέσεις, χυδαιολογίες από ανώνυμους λογαριασμούς και troll, αλλά δεν δίνω σημασία διότι χρόνια τώρα ξέρουμε ότι είναι καθοδηγούμενα. Όταν όμως κάποιος εκφεύγει των ορίων τον μπλοκάρω. Το προσωπικό μου προφίλ δεν είναι δημόσιο φόρουμ για να μπαίνει ο καθένας να ξερνάει μίσος".

Read Next

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας William | Θα εμφανιστεί σε δημοφιλή εκπομπή - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Ποια εκπομπή υποδέχεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας στο Κάστρο του Windsor.

Περισσότερα από

News

05 Σεπ 2025

Πένθος στη βρετανική βασιλική οικογένεια | Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Buckingham

Η Katharine Worsley είχε παντρευτεί τον ξάδερφο της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, το 1961.

05 Σεπ 2025

Η Σίλια Κριθαριώτη αποχαιρετά τον Giorgio Armani με μία κοινή τους φωτογραφία

Πώς επέλεξε η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια να πει "αντίο" στον Ιταλό σχεδιαστή.

05 Σεπ 2025

"Η Kate Middleton φοράει περούκα;": Ο πρώην κομμωτής της Diana μιλά για το νέο ξανθό look της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο δημιουργός της iconic καρέ κουπ της Lady Di απάντησε στα "κακεντρεχή σχόλια" που δέχεται η Kate για το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

05 Σεπ 2025

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το "μαμαδίστικο" φαγητό που επιλέγει στην παραλία

Η παρουσιάστρια εκμεταλλέυεται τον καλό καιρό και συνεχίζει τις βουτιές της.

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας Harry | Οι τρεις αμφιλεγόμενοι όροι που έθεσε για να συναντήσει τον Κάρολο στο Λονδίνο

Ένας όρος είναι την υπόκλιση ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας στη Meghan Markle!.

05 Σεπ 2025

15 διεθνείς προσωπικότητες τιμούν και θυμούνται τον Giorgio Armani

Τι έγραψαν οι συνάδελφοι και οι σταρ που έντυσε ο "maestro" της ιταλικής μόδας

05 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά μάς βάζει στην αίθουσα χορού | Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παρτενέρ της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα ακόμη αγαπημένο της χόμπι.