ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέιτι Χολμς: "Σταματήστε τα ψέματα, η Σούρι δεν έγινε εκατομμυριούχος στα 18 της"

Ρεπορτάζ αναφέρει πως η Σούρι απέκτησε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό 600 εκατ. δολαρίων μετά τα 18α γενέθλιά της, αλλά η Κέιτι Χολμς το διέψευσε με μια "θυμωμένη" ανάρτησή της στο Instagram.

Η Σούρι Κρουζ, υπήρξε κάποτε το πιο διάσημο μωρό στην Αμερική. Ο ερχομός της κόρης του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς στις 18 Απριλίου του 2006, προκάλεσε παγκόσμια φρενίτιδα. Μόλις πέντε μηνών έκανε το ντεμπούτο της στο εξώφυλλο του "Vanity Fair", τυλιγμένη στην στοργική αγκαλιά των γονιών της, σε φωτογραφίες που τράβηξε η Annie Leibovitz. Η Σούρι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006, όμως οι γονείς της χώρισαν το 2011. Η μικρή άρχισε να απομακρύνεται από τον πατέρα της μετά το διαζύγιο.

H Σούρι πλέον, (σύμφωνα με τις φήμες), δεν χρησιμοποιεί πλέον το "Κρουζ", αλλά το "Νοέλ" που είναι το μεσαίο όνομα της μητέρας της.

Ωστόσο μια είδηση που κυκλοφόρησε πριν μια εβδομάδα από την Daily Mail, υποστήριζε ότι η Σούρι έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε ένα βράδυ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κόρη των Κρουζ και Χολμς έχει πλέον πρόσβαση σε έναν λογαριασμό 600 εκατ. δολαρίων – ένα ποσό που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στους γονείς της στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων του διαζυγίου.

Φυσικά η είδηση έγινε viral, "έπαιξε" από όλα τα μέσα και έκανε έξαλλη την 45χρονη Κέιτ Χολμς. Η γνωστή ηθοποιός με μια ανάρτησή της στο Instagram, "ανέβασε" μια φωτογραφία από το άρθρο της Daily Mail γράφοντας από πάνω: "Εντελώς λάθος. Daily Mail σταμάτα να ‘φτιάχνεις’ ειδήσεις". "Αρκετά", πρόσθεσε στη λεζάντα.

Σήμερα, η όμορφη Σούρι μεγαλώνει στο Μανχάταν, σε μεγάλο βαθμό προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας του 62 ετών πατέρα της.

Σύμφωνα με το "Page Six", ο Τομ Κρουζ έχει να δει τη Suri από το 2012. Η Κέιτι Χολμς, μάλιστα δήλωσε στο περιοδικό "Glamour" το 2023 ότι της αρέσει να "προστατεύει" τη Suri, "επειδή ήταν τόσο διάσημη σε μικρή ηλικία". "Είναι ένα απίστευτο άτομο. Είναι η καρδιά μου", ανέφερε η ηθοποιός.

Κέιτι Χολμς: "Σταματήστε τα ψέματα, η Σούρι δεν έγινε εκατομμυριούχος στα 18 της"

splash

Η μοναδική σχέση είναι οικονομική, καθώς ο Τομ Κρουζ θα καλύπτει τα ετήσια έξοδα του κολεγίου της Σούρι τα οποία ανέρχονται στα 65.000 δολάρια.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας William | Θα εμφανιστεί σε δημοφιλή εκπομπή - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Ποια εκπομπή υποδέχεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας στο Κάστρο του Windsor.

Περισσότερα από

News

05 Σεπ 2025

Πένθος στη βρετανική βασιλική οικογένεια | Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Buckingham

Η Katharine Worsley είχε παντρευτεί τον ξάδερφο της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, το 1961.

05 Σεπ 2025

Η Σίλια Κριθαριώτη αποχαιρετά τον Giorgio Armani με μία κοινή τους φωτογραφία

Πώς επέλεξε η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια να πει "αντίο" στον Ιταλό σχεδιαστή.

05 Σεπ 2025

"Η Kate Middleton φοράει περούκα;": Ο πρώην κομμωτής της Diana μιλά για το νέο ξανθό look της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο δημιουργός της iconic καρέ κουπ της Lady Di απάντησε στα "κακεντρεχή σχόλια" που δέχεται η Kate για το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

05 Σεπ 2025

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το "μαμαδίστικο" φαγητό που επιλέγει στην παραλία

Η παρουσιάστρια εκμεταλλέυεται τον καλό καιρό και συνεχίζει τις βουτιές της.

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας Harry | Οι τρεις αμφιλεγόμενοι όροι που έθεσε για να συναντήσει τον Κάρολο στο Λονδίνο

Ένας όρος είναι την υπόκλιση ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας στη Meghan Markle!.

05 Σεπ 2025

15 διεθνείς προσωπικότητες τιμούν και θυμούνται τον Giorgio Armani

Τι έγραψαν οι συνάδελφοι και οι σταρ που έντυσε ο "maestro" της ιταλικής μόδας

05 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά μάς βάζει στην αίθουσα χορού | Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παρτενέρ της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα ακόμη αγαπημένο της χόμπι.