ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο "Γηροκομείο" του Ψινάκη: Η συμμαθήτριά της, Δήμητρα Παπαδοπούλου, και το συμβάν στο σχολείο

Απολαυστικό είναι το τελευταίο επεισόδιο του "Γηροκομείου" στο κανάλι του Ηλία Ψινάκη στο Youtube. Καλεσμένες η Αννα Διαμαντοπούλου με τη φίλη της Δήμητρα Παπαδοπούλου.

διαμαντοπουλου

Καλεσμένη στο κανάλι του Ηλία Ψινάκη στο Youtube, βρέθηκε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές της Χαριλάου Τρικούπη. Στο απολαυστικό επεισόδιο συμμετείχε και η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη και των δύο, Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι γνωρίζεται με την κ. Διαμαντοπούλου από το δημοτικό. "Είχα έρθει από την Αίγυπτο και βλέπω ένα κοριτσάκι πολύ όμορφο μελαχρινό με δύο κοτσίδες και λέω "αυτή θέλω να γίνει φίλη μου”. Την είδα και κατάλαβα ότι είναι παιδί από σπίτι. Έγινε η διπλανή μου στο θρανίο και αντέγραφα πάντα. Παρά το γεγονός ότι αντέγραφα από εκείνη, αυτή έπαιρνε 10 και εγώ 9. Πήγα μια μέρα στο δάσκαλο και είπα γιατί; Και μου είπε "Αυτό έχει πιο ωραία γράμματα”".

Τότε η Αννα Διαμαντοπούλου συνέχισε την ιστορία για τη γνωριμία τους, λέγοντας: "Ήταν Χούντα και ο δάσκαλος μας έκανε εκλογές και εγώ παίρνω τις περισσότερες ψήφους και δεύτερος βγαίνει ο Άκης. Και λέει ο δάσκαλος "Πρόεδρος ο Άκης και Αντιπρόεδρος η Άννα”. Μόλις το ανακοίνωσε τον ρώτησα "γιατί, αφού έχω περισσότερες ψήφους” και εκείνος μου είπε "είσαι κορίτσι, έχεις δει καμία γυναίκα Πρωθυπουργό;”. Τότε κάναμε τη Βυζαντινή Ιστορία και του λέω "Ναι, την Θεοδώρα”. Και εκείνος μου απαντάει ότι ήταν η γυναίκα του Ιουστιανιανού. Οπότε εγώ δεν είχα άλλο επιχείρημα και έβαλα τα κλάματα. Από τότε μου μπήκε στο μυαλό ότι κάτι πρέπει να κάνω".

Διάβασε περισσότερα στο thetoc.gr

Read Next

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.

16 Ιαν 2026

Πέθανε η Μέλπω Ζαροκώστα - Η ζωή μιας γυναίκας που τόλμησε να δημιουργήσει

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια καλλιτεχνική διαδρομή που σημάδεψε γενιές.