Το μενού του "γάμου της χρονιάς", του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της αγαπημένης του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, που έγινε στο Costa Navarino, έφερε την υπογραφή της Μαράια και κόστιζε 250 ευρώ ανά άτομο. Τα πιάτα που περιλάμβανε ήταν τέσσερα:
Σαλάτα: 3 ποιλικίες ντομάτας (πράσινη, αχλαδιού, black cherrie) με τηγανητή μπουράτα, baby leaves και αρωματικό λάδι βασιλικού.
Ορεκτικό: Γαρίδες "σκάμπι" με μελάνι καλαμαριού, τυρί κρέμα, λεμόνι και χαβιάρι ή πράσινο ριζότο με χλωροφύλλη από ελληνικά χόρτα, μούρα, γιαούρτι σόγιας, άνηθο και κουλί φράουλας.
Κυρίως πιάτο: Φιλέτο ψαριού με Πακ Τσόϊ (Bok choy), κεφίρ beurre blanc, πουρές σελινόριζας, ζελέ yuzu και ταμπουλέ κινόα ή Rib eye ξηρής ωρίμανσης με πατάτες dauphinoise, σπαράγγια, φρέσκια τρούφα και σάλτσα bearnaise ή σπιτικό νιόκι γλυκοπατάτας με σάλτσα καπνιστής ντομάτας.
Επιδόρπιο: Μους σοκολάτας με λεμονόχορτο, υφές άγριας φράουλας και crumble εσπεριδοειδών yuzu και πίκλες φράουλας ή semifreddo με φρούτα του πάθους, καρύδα και μάνγκο.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λάνσαρε στο γάμο και το πρώτο του κρασί, αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρείας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία.
Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.