Μια φρέσκια ενδιαφέρουσα εστιατορική προσθήκη στη Σύμη, στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" έκανε πρεμιέρα πρόσφατα ονόματι "Agora" και τα ηνία στην κουζίνα έχει αναλάβει ο νεαρός Χρήστος Σιδηρόπουλος, σεφ με περγαμηνές στο ενεργητικό του που περιλαμβάνουν θητεία σε υψηλού προφίλ εστιατόρια του Λονδίνου και της Ελλάδας.
"Οι γευστικές μου αναμνήσεις είναι σημαντικό κομμάτι αυτού που είμαι και κάνω, η επιλογή όμως του επαγγελματικού μου προσανατολισμού δεν εξαρτήθηκε ποτέ από αυτές αλλά απλά προέκυψε στην πορεία. Ο παππούς μου ήταν πρώην οδηγός ταξί που έκανε στροφή στη μαγειρική -που πολύ αγαπούσε- στα 40 του χρόνια ενώ θυμάμαι έντονα τις μυρωδιές στο σπίτι όταν μαγείρευε τσουρέκια, πίτσες και άλλα τέτοια νόστιμα, με εμένα να έχω ρόλο βοηθού. Η ροπή προς την κουζίνα υπήρχε αλλά δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο του βιοπορισμού από αυτή. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα που έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνω, αφού η πληροφορική που σπούδαζα δεν με ικανοποιούσε, ακολούθησα το δρόμο της μαγειρικής που φαινόταν ενδιαφέρουσα επιλογή. Φυσικά δεν το μετάνιωσα".
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr